Ads Area

Suyun koruyucu ruhu yüzeye çıkıyor!

Türk mitolojisinin önemli tabiat kültlerinden Su İyeleri ve Su Atası’ndan ilham alan Takdim isimli koleksiyon, değişen ve dönüşen ancak özde hep aynı kalan ve tüm varlıklar için vazgeçilmez olan hayatın kaynağı suyu yüceltmek için hazırlandı. 

Hatice Gökçe ve Zehra Zülfikar’ın ortak çalışmasının ürünü olan koleksiyonun yüzü ise ünlü oyuncu ve model Sema Şimşek oldu.

Türk Moda dünyasının erkek giyiminde öncü ismi Hatice Gökçe, Argande’nin “Takdim” isimli 2016 ilkbahar-yaz koleksiyonuna Zehra Zülfikar ile birlikte hayat verdi. “Takdim” ile Türk mitolojisinde yaratılışın ve evrenin özü olan suyu koruyan su iyeleri, bu kez su yüzüne çıkıyor.

Geleneksel Gaziantep kutnu dokuması “Takdim”de yeniden can buldu!
Hatice Gökçe ve Zehra Zülfikar’ın ortak çalışmasının ürünü olan Takdim SS16, tamamı doğal pamuklu kumaşlar ve rahat kuplardan hazırlanan, rahatlığın ön planda olduğu bir yaz koleksiyonu. Güneydoğu’nun önemli dokumalarından “Gaziantep kutnusu” da bu koleksiyona canlılık katan dokulardan biri. Bu yeni koleksiyonun konsept fotoğraf çekimi için GAP bölgesindeki barajlarda su sporları yapacak olan Argande kadını, tamamı su yeşili, sarı, beyaz ve gümüş renklerinden oluşan bir koleksiyona hayat verecek. Renk seçimlerinin sembolik anlam taşıdığı Introduce/Takdim isimli koleksiyonda sarı güneşi, su yeşili suyu, beyaz bulutu ve gümüş rengi de balıkları imlemek için kullanıldı.


“Takdim” koleksiyonunun yüzü Sema Şimşek oldu!
Türk mitolojisinin önemli tabiat kültlerinden Su İyeleri ve Su Atası’ndan ilham alan Takdim isimli koleksiyon, değişen ve dönüşen ancak özde hep aynı kalan ve tüm varlıklar için vazgeçilmez olan hayatın kaynağı suyu yüceltmek için hazırlandı. Koleksiyonun Halfeti’de çekilen fotoğraflarını saç tasarımcısı ve fotoğraf sanatçısı Jerry Stolwijk çekti, makyaj tasarımını ise Meryem Perilhou yaptı. Argande markasının ve Takdim koleksiyonunun yüzü ise Sema Şimşek oldu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe