Ads Area

Fahriye Evcen sizi güzelliği yakalamaya çağırıyor!

Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Fahriye Evcen, güzellik elçisi olduğu L’Oréal Paris’in “Güzelliği Yakala” konseptli makyaj çekiminde yer aldı. “Büyük Gün” makyajı ile kamera karşısına geçen Fahriye Evcen, romantik görünümü ile göz kamaştırdı. Ayrıca çekimlerde bohem şık ve glam olmak üzere bambaşka iki görünümle daha yer aldı. Fahriye Evcen’in makyaj uygulamaları; L’Oréal Paris Makyaj Tasarımcısı Ali Rıza Özdemir tarafından tasarlandı.

İzleyici karşısına farklı rollerle çıkan Fahriye Evcen, bu kez biri “Büyük Gün” olmak üzere, birbirinden farklı üç farklı görünümle karşımıza çıkıyor. Kadınları hayatın her anında süper star gibi özel hissetmeye davet eden L’Oréal Paris’in çekimlerinde Fahriye Evcen; Büyük Gün makyajıyla olduğu kadar, Bohem Şık ve Glam makyajlarıyla da dikkat çekti.

L’Oréal Paris güzellik elçisi Fahriye Evcen: “Her kadın kendisi için en özel anlarda kesinlikle etkileyici görünmek ister. L’Oréal Paris ile tüm özel anlarında güzelliği yakalamaları için kadınlara ilham vermek amacıyla çekimler gerçekleştirdik. Çekimlerde; üç farklı görünümü ve makyaj uygulamasını yansıttık. Büyüleyici bir etki için en önemlisi bence her zaman bakışlardır, bakışların gücünün yerini hiçbir şey alamaz. L’Oréal Paris ile gerçekleştirdiğimiz çekimlerin makyaj uygulamalarında da en sevdiğim şeylerden biri, bakışları güçlendiren ve derinleştiren makyajların ön plana çıkarılmasıydı. Çekimler benim için çok keyifliydi. Bu hislerimiz yaptığımız işe de yansıdı, hepimizi heyecanlandıran sonuçlar ortaya çıktı” dedi.

L’Oréal Paris Makyaj Tasarımcısı Ali Rıza Özdemir: “Özel anların büyülü atmosferini güzellikleri ile taçlandırmak isteyen kadınlar için, Fahriye Evcen ile birlikte 3 farklı makyaj stiline odaklanan bir çalışma gerçekleştirdik. Tüm makyaj ve çekimlerde, etkileyici bakışları öne çıkardık. Özellikle duyguların yoğun olduğu bu büyük günlerde, kadınlara odağı göz makyajlarında tutarak etkileyici bakışlara sahip olmalarını öneriyorum” dedi.

3 farklı makyaj konsepti ile ilgili ipuçları paylaşan L’Oréal Paris Makyaj Tasarımcısı Ali Rıza Özdemir: “Fahriye Evcen’in Büyük Gün, Bohem Şık ve Glam görünümlerinin tümünde; bakışların gücünden ve çarpıcılığından yola çıktık. Gözlerde bu etkiyi yakalayabilmek için, L’Oréal Paris Superstar Red Carpet Black Maskara’nın çift taraflı fırçası ile süper hacim, süper uzunluk ve süper siyahlık sağlayan gücünden; L’Oréal Paris Superstar eyeliner’ın ise istediğiniz kalınlıkta çizgilere kolaylıkla ulaşmanızı sağlayan esnek ucu ve yoğun siyah etkisinden yararlandık.

Büyük Gün makyajı için; romantik ve büyüleyici bir makyaj uygulamayı tercih ettik. İlk adım; fondöten. Böyle bir günde ihtiyacınız olan, etkisini gün boyu yitirmeyecek bir cilt makyajı. Bunun için Infaillible Fondöten’i tercih ettik. Derin bakışlar için ise L’Oréal Paris Superstar eyeliner ile göz kenarlarından kuyruğunu belirledik.

Daha sonra göz pınarlarından bitişe doğru kalınlaştırarak kuyrukla birleştirdik. L’Oréal Paris Superstar Red Carpet Black maskara ile uzun, hacimli ve simsiyah kirpikler elde ettik ve L’Oréal Paris Color Riche Matte 640 ruj ile de dudaklara şeftali tonlarında mat bir görünüm kazandırdık.

Glam bir görünüm için ise ilk adımımız; mat ve kusursuz bir ten görünümü oldu. Glam makyajın gün boyu kalıcı olması için benim önerim Infaillible Matte fondöten. Bakışlardaki derinliği artırmak için Superstar Eyeliner’ı kirpik diplerine sürdük. Buğulu göz makyajını L’Oréal Paris Superstar Red Carpet Black maskara ile tamamladık. Etkileyici bakışlara ek olarak, L’Oréal Paris Color Riche 430 ruj ile dudaklarda çarpıcı bir görünüm elde ettik.

Fahriye Evcen’in Bohem Şık görünümüne ilk olarak kusursuz fakat doğal görünecek bir ten makyajı ile başladık. Belirgin bir ifade ve buğulu bir etki kazandırmak için yaptığımız uygulamalardan sonra, L’Oréal Paris Superstar eyeliner’ı kirpik diplerine incecik çektik. Superstar Red Carpet Black maskara ile kirpiklerde yoğun ve simsiyah bir etki yakaladık ve dudak makyajında doğal bir çekicilik sağlamak için L’Oréal Paris Color Riche Exclusive Pink Naomi’s Pink ruju tercih ettik.” dedi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi