Ads Area

Dünyaca ünlü yıldız Ellie Goulding, Pantene’in global yüzü oldu

Ellie Goulding, saçlarının gücünü ve güzelliğini Pantene’den alıyor

Kitleleri peşinden sürükleyen İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Ellie Goulding, Pantene’in global yüzü oldu. Yıllardır Türkiye ve dünyada yıldız isimlerle çalışarak saçlarına güç ve güzellik katan Pantene, şimdi de gücü ve güzelliğiyle dikkat çeken Ellie Goulding’e ışıltı katacak.

Saç bakımında dünya lideri olan Pantene ve dünyaca ünlü yıldız Ellie Goulding, saçların güzelliğinin güçten geldiğine ve güçlü saçların her durumla başa çıkabileceğine inanıyor. “Saçlarımın gücünden emin olursam her şeyi yapabilirim” diyen Goulding, “Özellikle seyahat halindeyken saçlarımı çok fazla şekillendirmem gerekiyor. Bugüne kadar saçlarımın yıpranmasına karşı farklı birçok ürün denedim, ancak şimdi Pantene’i keşfettim ve artık başka hiçbir şeye ihtiyacım yok! Pantene saçlarımın güçlü ve sağlıklı görünen en güzel haliyle kalmasını sağlıyor” diyor.



Pantene Pro-V şampuan ve saç bakım kremi ikilisi saçlarınıza içten dışa etki ederek saçlarınızı şekillendirmeden kaynaklanan yıpranmaya güçlendiriyor. Dünyada sadece Pantene’in Şampuanlarında bulunan Antioksidan ve Saç Bakım Kremlerindeki Histidin teknolojileri ile Pantene saça hücresel düzeyde nüfuz ediyor. Böylece Pantene’in ileri saç bakım teknolojileri saç liflerinizin yüzeyinin zarar görmesini önlüyor ve saçlarınızın en güzel halini ortaya çıkarmaya yardımcı oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi