Ads Area

Yaz sıcaklığında rahat bir şıklık

Moda ve trendlerin öncüsü Koton, ünlü modacı Elif Mısırlı işbirliğiyle hazırladığı “Boho loves EM” for Koton Beachwear koleksiyonuyla hafif, rahat ve özgün bir yaz şıklığı vaad ediyor.

Tasarımcı işbirlikleriyle müşterilerine özel koleksiyonlar sunan Koton, yaza Elif Mısırlı’yla birlikte hazırladığı “Boho loves EM” for Koton Beachwear” ile girmeye hazır. İlhamını eşsiz Anadolu motiflerinden alan koleksiyon, güneşin göz alıcı parlaklığını yansıtan

28 parçadan oluşuyor. Yazın vazgeçilmezi uçuşan, açık omuzlu elbiselerin, şort ve mini eteklerin yer aldığı koleksiyonda; etnik desenli mini etekler, kontrast çizgili gömlekler ve plaj şıklığının kusursuz kılan kaftanlarla moda severlere hafif, rahat ve özgün bir şıklık sunuyor. Doğal görünümlü ve yazı yansıtan hafif kumaşlarla tasarlanan modellerde kalın halat ve püskül aksesuarları göze çarpıyor.

Zamansız parçalarla yaza damgasını vurmaya hazır olan “Boho loves EM” for Koton Beachwear koleksiyonunda kırmızı, saks mavisi, ve modası hiç geçmeyen siyah&beyaz renkleri öne çıkıyor.

“Boho loves EM” for Koton Beachwear koleksiyonuyla yaz sıcaklığında rahat bir şıklık

Koton; “Boho loves EM” for Koton Beachwear koleksiyonuyla bu yazı özgün ve rahat bir şıklıkla geçirmek isteyen herkese uygun bir ürün sunuyor. Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz, Elif Mısırlı’yla birlikte oluşturdukları “Boho loves EM” for Koton Beachwear koleksiyonu hakkındaki düşüncelerini “Herkesin çok özlediği yaz nihayet geldi. Koton olarak bu yaz kadınlarımıza yine şıklıklarından ödün vermeden rahat bir koleksiyon hazırladık.

Moda dünyasının önemli tasarımcıları ile gerçekleştirdiğimiz iş ortaklıklarında bu defa tasarımlarını çok beğendiğimiz Elif Mısırlı ile bir işbirliğine gittik. “Boho loves EM” for Koton Beachwear koleksiyonundaki parçalar denizin ferahlığını, parlak güneşi ve göz alıcı kum tanelerini çağrıştırıyor. “Boho loves EM” for Koton Beachwear’le bu yaz sahiller çok şık olacak” sözleriyle ifade etti.

Koton işbirliğinin kariyerine farklı ve özel bir anlam kattığını söyleyen Elif Mısırlı da konuyla ilgili “Koton’un moda ve perakende alanında yıllara dayanan tecrübesini, müthiş bir sinerjiyle çalışarak oluşturduğumuz “Boho loves EM” for Koton Beachwear koleksiyonuna da yansıttık. Kariyerimde çok farklı bir anlamı var bu projenin. Koleksiyon ürünlerini hayatın içinde görmek için çok sabırsızlanıyorum” dedi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi