Ads Area

İlker Ayrık eğlencesi başlıyor

Star TV’nin ekran yüzü, sevilen sunucusu İlker Ayrık yeni yarışma programıyla bir fenomen daha yaratmaya geliyor!

Çok yakında ekranlara gelecek olan yarışma programı “Var Mısınız Yok Musunuz” için kolları sıvayan İlker Ayrık programın tanıtım filmini kendi elleriyle çekti. Filmin yönetmenliğini üstlenen İlker Ayrık, her zamanki gibi farkını da ortaya koydu. Oldukça eğlenceli karelerin yakalandığı çekimlerde, ünlü sunucu pozitif enerjisiyle yine bomba gibi bir programla izleyicinin karşısında olacağının sinyallerini verdi. Sezona damga vuracak bir yarışma programı ile gelen İlker Ayrık “Var Mısınız Yok Musunuz” diyecek!!



EŞLİ, OYUNLU, ARABALI, HEYECANLI, KAHKAHALI

Yepyeni ve farklı bir içerikle ekrana gelecek olan yarışma programında en önemli farkı yarışmacıların eşli olması. Bunun yanı sıra programda yer alan ”İlker Ayrık oyunları” da yarışmayı bambaşka bir eğlenceye taşıyacak. Ayrıca “Var Mısınız Yok Musunuz”da 500.000 TL. para ödülünün yanında araba ödülü de olacak!

VAR MISINIZ YOK MUSUNUZ

Tüm dünyada, 20 yıldır 76 ülkede yayınlanan efsane program “Var Mısın Yok Musun”un ismi de değişti. Yarışma artık eşli olduğu için ismi “Var Mısınız Yok Musunuz” oldu.

Dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye ve Pervasız Yapım’ın ortak yapımcılığını üstlendiği “Var Mısınız Yok Musunuz” Star TV’de izleyici ile buluşacak…

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe