Ads Area

Kiralık Aşk dizisinin sezon finalinde büyük şok!

STAR TV'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk sezon finali ile herkesi ekrana kilitledi. Cuma akşamı yayınlanan Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finalinde Defne ve Ömer arasındaki gizem çözülüyor. Ömer her şeyi öğreniyor. Peki bundan sonra ne olacak? Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finali detayları haberimizde.

Kiralık Aşk dizisi 52. bölümü ile sezon finalini gerçekleştirdi. Kiralık Aşk sezon finalinde en dikkat çeken sahneler Defne ve Ömer'in evlilik hazırlığındaki anları oldu. Dizinin son bölümünde bir çok merakta bırakan sahne izleyicilerin karşısına çıktı. Peki Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finalinde neler yaşandı? İşte Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finalinde ekrana gelen sahneler

Ve beklenen sezon finali! Defne ve Ömer kavuştu. Aşk yeniden alevleniyor. Düğün hazırlıkları sürerken beklenmedik bir itiraz, tüm dengeleri alt üst ediyor. Defne ve Ömer’in evliliğine karşı duran kim?

Aşıklar inatlaşıyor. Peki, aşk mı gurur mu kazanacak? Çıkan anlaşmazlıklar çözülebilecek mi? Diğer yandan Yasemin ve Sinan’da evlilik için gün sayıyor. Peki vuslata eren kim olacak acaba?

Ve nihayet düğün günü! Nefesler tutuldu. Kocaman sürprizler ve beklenmedik gelişmeler kapıda.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMLERDE NELER YAŞANDI?

Büyük ayrılık kapıda! Aşıklar paramparça. Yüzükler atıldı. Peki şimdi ne olacak? Defne herşeyi geride bırakıp gitmeye karar veriyor. Ömer Defne'nin yokluğunda, hiç bilmediği gerçeklerle yüzleşiyor. Neriman'ın beklenmedik hamlesi aşıkları bir araya getirebilecek mi?

Sadri Usta'nın Ömer'e anlattığı büyük sır ne? Ömer'le aynı dertten muzdarip olan Sinan, Yasemin'le barışmak için kimden medet umuyor?

Ve nihayet Ömer kararını veriyor. Ayrılık da sevdaya dahil mi? Büyük ayrılık kapıda! Aşıklar paramparça. Yüzükler atıldı. Peki şimdi ne olacak?



Defne herşeyi geride bırakıp gitmeye karar veriyor. Ömer Defne'nin yokluğunda, hiç bilmediği gerçeklerle yüzleşiyor. Neriman'ın beklenmedik hamlesi aşıkları bir araya getirebilecek mi? Sadri Usta'nın Ömer'e anlattığı büyük sır ne? Ömer'le aynı dertten muzdarip olan Sinan, Yasemin'le barışmak için kimden medet umuyor? Ve nihayet Ömer kararını veriyor. Ayrılık da sevdaya dahil mi?

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi