Ads Area

Türkiye’nin ilk 'beach club’ı yaz sürprizleri ile

90’lı yıllarda, henüz yaz tatillerinin klasik plajlarda geçirildiği dönemde, günümüzün artık vazgeçilmezi olan “beach club” konseptini hayatımıza kazandıran Fly – Inn Beach, beach club anlayışına kazandırdığı benzersiz konseptleri, ses getiren müzik festivalleri, dünyaca ünlü DJ’lerin performansları ve sezona özel yeni sürprizleri ile 2016 yazında da farkını ortaya koyuyor!

Mimarlık alanında ulusal ve uluslararası birçok ödüle sahip olan Hakan Dalokay ile 1991 yılında İstanbul’da doğan ve fark yaratan konseptiyle tam 4 şehirde, 16 işletme ile adından söz ettiren, eğlence hayatına yön vererek alanında önemli bir yere sahip olan Fly – Inn, 1994 yılında Çeşme Aya Yorgi Koyu’nda açtığı Fly – Inn Beach ile Türkiye’nin ilk beach kulübü olarak bir ilke imza attı.

O zamanlar sadece soyunma kabinleri ve şezlonglardan ibaret olan yazlık plajlar Fly – Inn Beach ile bambaşka bir konsepte kavuştu ve yepyeni, daha modern, daha konforlu ve keyifli bir anlayış yaşamlarımıza girdi. Özel peyzaj çalışmaları, kumsal, localar, restoran bölümü, çeşitli yaz aktiviteleri ve su sporları ve gibi daha birçok yenilikle Fly – Inn Beach Türkiye’de “beach club” anlayışının öncüsü oldu.

2004’e kadar misafirlerini keyifle ağırlayan, birçok insanın hafızasında unutulmaz ve eğlenceli anılara imza atan Fly – Inn Beach 10 sene verdiği aradan sonra 2014’te yeniden kapılarını açarak büyük ilgiyle karşılandı. Yepyeni bir adreste, Çeşme Altınkum’un benzersiz koyunda hizmet veren Fly – Inn Beach bir efsanenin geri döndüğünü daha ilk günden belli etti.

Her sezon kendini yenileyen, ağırladığı konuklarına en iyiyi, en keyifli olanı sunmak için yepyeni projeler geliştiren Fly – Inn Beach elbette Hakan Dalokay’ın mimari dokunuşları ile de dikkat çekiyor. Fly – Inn Beach imzası olan tek motorlu uçağın barın tepesinde dekorasyon olarak kullanılması, kamuflaj malzemelerinden yapılan gölgelik ve belki de hiç akla gelmeyecek birçok malzemenin dekorasyonda kullanılması ortaya benzersiz, özgün ve oldukça keyifli bir ambiyans çıkarıyor.

Gayet sıcak ve samimi bir atmosferin hakim olduğu, Hakan Dalokay’ın herkesi kendi evinde ağırladığı misafirleri gibi özenle ağırladığı Fly – Inn Beach’in 2016 sezonundaki yenilikleri “Federal Coffee Company, Sushimoto, La Bebe, Veli Usta, Seyfi Usta, Muzipo Kids” olarak karşımıza çıkıyor.

Karaköy ve Hora by Bej’den sonra 2015 sezonunda rotasını Çeşme’ye çeviren Bej, lezzetleri ve kokteylleri ile bu sene de misafirlerini Fly – Inn Beach’de ağırlamaya devam ediyor. Shotları, sunumları ve güler yüzlü ekibiyle fark yaratan Tektekçi bu yaz shotlarının yanı sıra Fly – Inn Beach’de long drinkler de sunuyor. Y’Git günün her saatine uygun zengin lezzet çeşitliliği ile bu senenin de favorilerinden…

Geçen senenin ses getiren happy hourlarına ritmleri ile yön veren DJ Akif Aslan bu sene de benzersiz setleri ile Fly – Inn Beach’in eğlencesine renk katıyor!

Yeni deniz salıncakları ve hamakları, benzersiz su sporları, eğlenceli happy hourlar, leziz kokteyller, keyifli localar, master gazebolar, kabanalar, damaklarda iz bırakan lezzetler ile 2016 yazını karşılayan, Türkiye’nin ilk beach club’ı, alanında tam bir efsane olan Fly – Inn Beach’in ağırladığı misafirlerinin tatillerine keyif katıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi