Ads Area

Emina-Mustafa Sandal çifti tatlı tatlı atışıyor


Sevilen çift, Emina ve Mustafa Sandal Golf Bravo Dondurma ve Golf Royal Sorbe reklamlarında başrolü oynadı. Golf Bravo Dondurma için üç, Golf Royal Sorbe için bir reklam filminde rol alan ünlü çift, 2 gün süren çekimlerde eğlenceli anlar yaşadı.

Golf Bravo filmlerinde “Bravo Emina”, “Bravo Mustafa” ve “Bravo Yaman” şekline birbirlerine seslenen ve tatlı tatlı atışan çift, Bravo kelimesini duyar duymaz, akıllarına Golf Bravo geliyor. O anda her şeyi unutarak Bravo çeşitlerinin keyfine varıyorlar.

Filmlerde Bravo Badem ile yepyeni ürün Bravo Karadut Sorbe çeşitleri vurgulanıyor. Karadut Sorbe’de, içerisinde gerçek meyve parçacıkları bulunan sorbenin yoğun tadı ile beyaz çikolatanın lezzeti bir araya geldi.



Golf Royal reklam filminde, Mustafa Sandal’ın sorbeyi çok sevdiğini öğrenen Emine Sandal’ın, evde sorbe yapma denemesi başarılı olamıyor. Bu arada Mustafa Sandal, doğal meyve parçacıkları içeren karadut, portakal ve şeftalili Golf Royal Sorbe’yi dolaptan çıkararak her şeyi tatlıya bağlıyor.
Saatchi&Saatchi İstanbul imzası taşıyan reklam filmlerinin jingle’ları Mustafa Sandal tarafından seslendirildi. Filmlerin yönetmenliğini Devrin Usta üstlendi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi