Ads Area

Fahriye Evcen için yaz aylarında da her gün güzel saç günü!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sertleşen, cansızlaşan ve şekil almayan saçlar artık geride kaldı... 

Elseve 6 Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem ile saçlar yazın her yerde hem derinlemesine besleniyor, hem de mükemmel şekilleniyor. L’Oréal Paris Elseve güzellik elçisi Fahriye Evcen’in de favorisi olan Elseve 6 Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem, yaz aylarında da her an saçların mükemmel görünmesini sağlıyor.

L’Oréal Paris Elseve, saçların yaz aylarında da canlı, yumuşak ve parlak olması için mucizevi bakım ürünü Elseve 6 Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Kremi kadınlarla buluşturuyor. 6 değerli çiçek özü yağı içeren hafif krem dokuya sahip Elseve 6 Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem, saçları beslerken şekillendiriyor. L’Oréal Paris Elseve Güzellik elçisi Fahriye Evcen’in de yazın plaj çantasından ayırmadığı Elseve 6 Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem, saçların yaz aylarında da her an kusursuz görünmesini ve mükemmel şekil almasını sağlıyor.

Deniz ve güneş saçların cansızlaşarak sertleşmesine ve mat görünmesine neden oluyor. Elseve 6 Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem, saçları derinlemesine beslerken kolayca şekil almasını sağlıyor. Yaz aylarında saçlarına istediği şekli veremeyen kadınlar, Elseve 6 Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem’in hafif kremsi dokusu sayesinde mükemmel şekil alan saçlara kavuşuyor. İster ıslak ister kuru saça uygulanan Saç Güzelleştirici Krem, 6 değerli çiçek özü yağı içeren hafif krem dokuya sahip formülüyle bu yaz her günü güzel saç günü ilan ediyor.

Yaz aylarında da yumuşak, parlak ve mükemmel şekil alan saçlar için tercihinin Elseve 6 Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem olduğunu belirten L’Oréal Paris Elseve güzellik elçisi Fahriye Evcen: ‘Yazın da saçlarımın her gün güzel ve bakımlı görünmesini istiyorum. Özellikle deniz ve güneşin etkilerinden dolayı saçlar cansızlaşıyor ve bakımsız görünüyor. Benim favorim ise Elseve 6 Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem. Beslenen saçlarım yumuşacık ve parlak görünüyor. Aynı zamanda saçlarımın mükemmel şekil almasını sağlıyor. Kısa zamanda plaj çantamın vazgeçilmezi haline geldi’’ dedi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi