Ads Area

Türkiye'nin ilk instagram dizisi #ÇizgiyiGeç başlıyor

PUMA, dünyanın en hızlı markası olma misyonunun altını çizen bir çalışma daha gerçekleştirdi. Yenilikçi yaklaşımı ile her dönem dikkatleri üzerine çeken PUMA, sosyal medyanın da en hızlısı oldu ve dünyanın sayılı örnekleri arasında olan Instagram dizisi #ÇizgiyiGeç ile Türkiye’de bir ilke imza attı.


Sanat ve modanın yenilikçi platformlarından Based İstanbul işbirliğinde yürütülen proje, klasik bir dizi disiplininde sosyal medyanın dinamik ruhuna uygun olarak, yeni neslin başarılı oyuncuları; Beste Kökdemir, Cihan Yenici, Ecem Akbin, Gözde Mutluer ve Hakan Kurtaş ile çekildi.

60’ar saniyelik 10 bölümden oluşan Türkiye’nin ilk instagram dizisi, PUMA Sonbahar- Kış 2016 koleksiyonuyla öne çıkıyor. Koleksiyonda yer alan PUMA lifestyle ve sportstyle ürünleri, karakterlerin stillerini mükemmel bir şekilde tamamlıyor.

19 Eylül’den itibaren her Pazartesi- Çarşamba- Cuma günleri saat 19.00’da Based Istanbul’un instagram hesabından - @basedistanbul yayınlanacak 10 bölümlük mini dizi, hayattan istediğini almak için mücadele eden, kendinden emin 5 gencin hikayesini anlatıyor. Kemal Hamamcıoğlu tarafından kaleme alınan spor, müzik, moda ve dostlukla iç içe olan hikayede, Eda (Beste Kökdemir), Toprak (Hakan Kurtaş), Ada (Ecem Akbin), Oğuz (Cihan Yenici) ve Su (Gözde Mutluer)’in hayatlarındaki kırılma noktaları yer alıyor.



PUMA ve Based İstanbul’un öncü yaklaşımı şimdi Instagram’da yepyeni bir takip sürecini de beraberinde getiriyor. Bu Eylül, yeni bir dönemin başlangıcına siz de tanıklık edin.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe