Ads Area

Yazın son günleri için sıcak rotalar

“Benim için tatil, deniz, kum ve güneş demek” diyenler için destinasyon rehberi. İşte, sonbahar öncesinde son kez plaj keyfi yaşamak isteyenler için “sıcak tatil rotaları”!

Seyahat sitesi momondo sıcak havalara doyamayanlar için, hala yaz mevsimini yaşayan destinasyonlardan oluşan bir rehber hazırladı. Masmavi deniz, sıcak kumsallar ve yakıcı güneş ile vedalaşmadan önce son bir tatil yapmak istiyorsanız işte momondo’nun Akdeniz’den Hint Okyanusu’na alternatifler sunan sıcak rotalar rehberi.

MAVİ VE YEŞİL HALKİDİKİ

Mavinin ve yeşilin her tonunu görebileceğiniz Halkidiki, eylül ayında bile yakan güneşi ve berrak suları ile yazın son günleri için ideal. Her bütçeye uygun Ege lezzetleri, halka açık ücretsiz plajları ve Selanik ile Atina’dan kolay ulaşımı ile yılın son yaz tatilini keyifle geçirebileceğiniz bir destinasyon.

İSPANYOL ATEŞİ

Deniz, güneş ve kum tutkunları için İspanya’nın meşhur Kanarya Adaları, Ibiza ve Mallorca biçilmiş kaftan. Avrupa’nın en ünlü kulüplerine ev sahipliği yapan Ibiza, partilere doyamayanlar için onlarca alternatif sunuyor. Çocuklarla bir tatil planlayanlar için ise daha sakin plajları ve aktiviteleri ile Mallorca ideal. Huzur peşinde olanlar ise muhteşem denizi ve dingin atmosferi ile Kanarya Adaları’nda yazın demlerini yaşayabilir.

VİZESİZ KARADAĞ

Cennet görünümündeki kıyıları, muazzam denizi, tarihi yapıları, el değmemiş doğası, sevimli kafeleri, limanı, sokak pazarları ve tabii güler yüzlü insanlarıyla Kotor şehri, özellikle uygun bütçeli alternatifler arayanlara hitap ediyor. Üstelik Karadağ’a vizesiz gidebiliyorsunuz.

ADRİYATİK’İN İNCİSİ

Tertemiz suyu, el değmemiş doğası ve Orta Çağ’dan kalma yapılarıyla Hırvatistan’ın Dubrovnik kenti, şehir yaşamından kaçmak isteyenleri bekliyor. Adriyatik Denizi kıyısında bulunan Dubrovnik’te fiyatlar uygun, deniz mahsulleri lezzetli ve sahili eşsiz…

OKYANUSUN ORTASINDA EGZOTİK BİR ADA

Endonezya’nın Bali adası balayı çiftlerinin gözdesi olsa da, ziyaretçilerine romantik bir tatilden çok daha fazlasını vaat ediyor. Plaj, deniz ve kum üçlüsüne ek olarak kültürel zenginlikleri, ormanlara gizlenmiş şelaleleri, maymunları, pirinç tarlaları ile adada görülecek, yapılacak çok şey var. Tabii uzun bir günün ardından, rahatlamak için uygun fiyatlara yaptırabileceğiniz dünyaca ünlü Bali masajı da cabası.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe