Ads Area

Dünyaca ünlü oyuncu Andıe MacDowell paramparça setinde

53. Antalya Film Festivali için Türkiye gelen Andie MacDowell kendisi gibi Antalya Film Festivali jürisinde yer alan Nursel Köse’yi, ‘Paramparça’ dizisinin setinde ziyaret etti.

Yapımcılığını dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği Paramparça’nın Dolapdere’deki setini ‘büyüleyici’ bulduğunu belirten Macdowell şunları söyledi:

BEN DE NURSEL’İ AĞIRLAMAK İSTERİM

“Keriman’ın mahallesini gördüğüm için çok mutluyum. Nursel ile Antalya’da tanıştık ve kısa sürede kaynaştık. Jüri olarak birlikte çok film izledik ama onun dışında kalan tüm vaktimizi de birlikte geçirdik. Farklı ülkelerde de olsak sonuçta ikimiz de aynı işi yapıyoruz. Türkiye’de bir dizi seti görmeyi çok istediğimi söyledim. Nursel de beni davet etti. Bu kadar profesyonel bir sette olmak beni heyecanlandırdı. Etraftaki koşuşturma bana çok tanıdık geliyor. Ben de Nursel’i kendi ülkemde ağırlamayı çok istiyorum”.

Andie MacDowell’ın mütevazılığının altını çizen Nursel Köse ise bu kadar güçlü bir oyuncunun misafirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ünlü oyuncuya set ekibi tarafından Türk lokumu, Türk kahvesi, kahve fincanı ve nazar boncuğu hediye edildi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi