Ads Area

İstanbul "adidas Runners" ile Sıkı Koşup Sıkı Eğlenmeye Hazır

-adidas, hem bulunduğu şehirlerde hem de dünya genelinde bir koşu kulübünden çok daha fazlasına sahip olmak isteyen ve aynı heyecanı paylaşan insanları bir araya getiriyor.

-Daha önceki hiçbir koşu hareketine benzemeyen adidas Runners, ciddi ter atılan idmanlar ile antrenman sonrası partileri birleştiriyor.

-Kişiye özel antrenman planları, uzman koçluk ve özel deneyimler, üyelerin hedeflerine ulaşmalarına, başarılarını kutlamalarına ve bunu yaparken eğlenmelerine yardımcı oluyor.

adidas, tüm dünyadaki koşuculara pozitif enerji sağlamak, onları desteklemek ve bir araya getirmek için oluşturulan küresel bir koşu hareketi olan adidas Runners’ı İstanbul’da başlattı.

adidas Runners, rutinlerine eğlence katmak, sıkı antrenman yapmak, güçlü performans sergilemek ve en sonunda da kutlama yapmak isteyen herkese açık bir topluluk.

Dünyadaki tüm önemli şehirlerde mevcut olan adidas Runners, ‘SIKI KOŞ SIKI EĞLEN’’ anlayışı ile katılımcıları bir üst seviyeye taşıyor. Tüm katılım seviyelerindeki üyeler, kişiye özel aşama planlarının, uzman koçların ve kişisel hedeflere ulaşmak için motive edecek benzersiz ödüllerin tadını çıkarıyor. Yerel deneyimlerin paylaşılmasına olanak sağlayan, koşucuların oluşturduğu yepyeni ve küresel ağ ise tüm sürecin eşsiz eğlencesini garantiliyor.

İstanbul’daki koşulara Gözde Türkkan liderlik etmekte. Yarı maraton koşucusu Gözde, aynı zamanda bir sanatçı, fotoğrafçı, Muay Thai eğitmeni ve İstanbul’un ilk koşu topluluklarından birinin ortak kurucusu.

adidas Runners kaptanlarının yanı sıra, tümü uzmanlardan oluşan bir ekip de koşularda hazır bulunuyor. Bu ekipte, tüm üyelere ilham vermenin ve onları motive etmenin yanı sıra her seferinde sıkı koşup sıkı eğlenmelerini sağlamak amacıyla koşu koçları ve pacerlar, kuvvet koçu, beslenme koçu ve medikal uzmanlar bulunuyor.

adidas Runners’a katılan koşucular, adidas Runners ekibi ve koşmayı seven İstanbulluların yanı sıra, diğer şehirlerdeki sporcularla da iletişim halinde. Mobil site, kullanıcıların (adidas train & run uygulaması ve Runtastic aracılığı ile) performans verilerini izlemelerine, gelişimleri boyunca ödül toplamalarına ve sadece üyelere özel etkinliklere katılmalarına olanak sağlıyor. Aktif sosyal ortam, koşucular arasında gerçek zamanlı bir iletişim imkânı sağlıyor – dünyanın neresinde koşuyor olurlarsa olsun. Gerçek anlamıyla küresel olan bu ağ ile üyeler dünyanın her yerindeki ziyaret ettikleri şehirde, şehri keşfederken koşmak ve birlikte parti yapmak için adidas Runners ekipleri ile iletişim kurabiliyor ve kendilerini evlerinde hissedebiliyorlar.


Şehirli koşucuların çok çeşitli hedefleri var. Bazıları kendi en iyi derecelerini geliştirmek istiyor, bazıları zihinlerini boşaltmak için koşuyor, bazıları ise sadece formda kalmak ve eğlenmek için. Sebepleri ne olursa olsun, kendileri gibi düşünen insanlarla bir araya geldiklerinde ve kendilerini bir bütünün parçası olarak hissettiklerinde koşucular enerji ile doluyorlar. adidas Runners da, bu motivasyon ile daha öncekilere hiç benzemeyen bir ağ oluşturuyor, tüm dünyadan koşucuları bir araya getirmek ve onlara bu süreçte iyi vakit geçirtmeyi hedefliyor.

adidas Runners Manifestosu
Bu, sadece bir spor kulübü değil.
Bu, senin en sevdiğin mekân; haftalardır heyecanla beklediğin buluşma.
Bu, seni motive eden ve hep zirvede kalman için sana güç veren bir arkadaş grubu.
Burada hedef, yalnızca koşmak değil.
Burada hedef, kendinin en iyisi olmak.
Bu, tam da aradığın deneyim.
Canını yakan ama aynı zamanda rahatlatan bir masaj gibi.
Uzun zamandır hissetmediğin o kas titremesi.
Zorlayıcı ama iyi hissettiren bir antrenman.
Katılmayı fazlasıyla hak ettiğin ve davetlisi olduğun bir parti.
Bu, başarı hikâyenin ilk adımı.
Bunu sen başardın.
Hedefine ulaşman için biz hep yanında olacağız.
Bu, ciddi bir eğlence.

İŞTE BU ADIDAS RUNNERS

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe