Ads Area

Sadece İyilerin Kazandığı 'Dinle Kazan'

Ekranların yepyeni yarışma programı “Dinle Kazan” 9 Ekim Pazar akşamı üçüncü bölümüyle TRT1 ekranlarında. Oyuncu Derda Yasir Yenal’ın sunumuyla ekrana gelen programın en önemli özelliği sadece iyi insanların yarışabiliyor olması.

Sadece iyi insanların kazandığına şahitlik etmek ister misiniz? Yapımcılığını başarılı projelere imza atan Dış Yapım’ın üstlendiği yüzde yüz yerli yarışma programı “Dinle Kazan” üçüncü bölümüyle 9 Ekim Pazar akşamı 23:00’te TRT1 ekranlarında.

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Oyuncumuz, rolü gereği Alzheimer hastası gibi davranan yaşlı teyzemizi yoldan geçen vatandaşlara emanet ediyor. Kimler yaşlı teyzeye 2 dakikalığına göz kulak olarak küçük bir iyiliğe imza atacak ve yarışmacı olmaya hak kazanacak?

Bir diğer senaryoda Alzheimer hastası rolündeki teyzemiz yoldan geçen vatandaşları kocasına benzetip “Hayrettin Kaptan sen misin?” diye önlerine çıkıyor. Teyzemizin hasta olduğunu anlayan iyi kalpli insanlar ona yardım edecekler mi?

Hiç tanımadıkları birine yardım etmeyi kabul etmeleriyle bir anda kendilerini yarışma içerisinde bulan iyi insanların anlatıldığı program “Dinle Kazan”, Derda Yasir Yenal’ın sunumuyla 9 Ekim Pazar günü TRT1 ekranında.

TRT’nin büyük beğeni toplayan “Sen Olsan Ne Yapardın?” programının yapımcısı Dış Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği yüzde yüz yerli yarışma programı “Dinle Kazan” iyi insanları mutlu etmeye devam edecek. Unutmayın sadece iyi insanların yarışabildiği Dinle Kazan’da siz de her an yarışmacı olabilirsiniz!

Dinle Kazan Hakkında:

İyilikleri neticesinde yarışmacı olmaya hak kazananların yarışabildiği Dinle Kazan’ın diğer yarışmalardan farkı dinleyerek para kazanılması. Nasıl mı? Dört bir tarafı gizli robot kameralarla çevrili mekanlarda profesyonel oyuncumuz yoldan geçen vatandaşlardan yardım istiyor. İyi yürekli insanlar yardım ederken yarıştıklarını fark etmiyor ve oyuncumuzun anlattığı hikayeyi dinliyor. Yarışma kısmı ise tam bu noktada başlıyor. Oyuncumuz hikayesini tamamlayınca bir anda başarılı sunucu Derda Yasir Yenal kameralarla ortaya çıkıp ve yarışmacıya az önce anlatıcının hikayesinden yola çıkarak 5 soru yöneltiyor. Soruları bilen yarışmacılar ise soru başına 50 TL, toplamda ise 250 TL’nin sahibi olabiliyor. Şansını ikiye katlamak isteyen yarışmacılar “katla kazan” etabında sunucunun soracağı son genel kültür sorusuyla yarışma boyunca kazanacağı ödülü ikiye katlıyor. Tabi yarışmacı soruyu bilemezse kazandığı ödülün yarısını “Dinle Kazan” ekibine iade etme şartıyla.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe