Ads Area

Yılın iddialı projesi Vatanım Sensin'de dev kadro

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrol oynadığı, Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan, yeni sezonun merakla beklenen iddialı projesi “Vatanım Sensin” için geri sayım başladı.

Yapımını O3 Medya’nın yaptığı, yönetmenliğini Yağmur-Durul Taylan’ın üstlendiği “Vatanım Sensin” oyuncu kadrosuyla olduğu kadar hikayesiyle de dikkat çekiyor.

“Vatanım Sensin” Türkiye’nin ve İzmir’in yaşadığı işgal günlerini adeta yeniden yaşatacak sahnelerin çekimine İstanbul’da kurulan dev platonun yanı sıra; yine İstanbul, İzmit, Ayvalık ve İzmir’de dönemin dokusuna göre seçilen ve döneme uygun olarak çekime hazırlanan mekanlarda devam ediyor.

Hummalı ve titiz bir çalışma yürüterek 1900’lerin Selanik ve İzmir’ini adeta yeniden kuran dizinin sanat grubu, aylar süren çalışmanın ardından Selanik, İzmir, Kordon ve Kemeraltı gibi hikayenin geçtiği ikonik mekanları, semtleri ve şehirleri dönemin mimari diline uygun olarak yeniden inşa etti.

Binlerce yaralı askerin tedavi altında olduğu bir hastane, esir düşen şehrin kahramanlarının tutulduğu bir hapishane ve işgalcilerin büyük karargahı inşa edilen dekorun göze çarpan yapılarının başında geliyor.

Balkan Harbi ve İzmir’in işgal dönemiyle başlayan, kimin hain, kimin kahraman olduğunun ilk bakışta asla anlaşılamayacağı büyük bir savaşın içerisinde, parçalanan bir ailenin yeniden bir araya gelme hikayesini ekrana taşıyacak “Vatanım Sensin” büyülü, tutkulu ve unutulmaz bir aşkın, bir savaşın gölgesinde ayakta kalma mücadelesidir.

Yılın iddialı projesine dev kadro

Önümüzdeki günlerde izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan dizide Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in yanı sıra Onur Saylak, Senan Kara, Baki Davrak, Şebnem Hassanisoughi, Celile Toyon, Boran Kuzum, Pınar Deniz, Miray Daner, Kubilay Aka, Hakan Salınmış gibi birbirinden güçlü isimlerden oluşuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe