Ads Area

Fahriye Evcen Koton’un Kumaş Kabanlarıyla Karlar Altında

Fahriye Evcen, marka yüzü olduğu Koton’un yeni sezon koleksiyonu için üçüncü kez kamera karşısına geçti. Koton’un yeni sezon trendi kumaş kabanlarıyla karlar altında görüntüler veren Fahriye Evcen “Şimdi Kumaş Kaban Moda, Moda Koton’da” dedi.

Koton’un marka yüzü Fahriye Evcen yeni sezondaki üçüncü reklam filmi için kamera karşısına geçti. Koton Jeans ve Koton Triko reklamlarındaki dikkat çekici duruşunu yeni reklam filminde de devam ettiren Fahriye Evcen bu kez ‘Şimdi Kumaş Kaban Moda, Moda Koton’da’ sloganıyla ekranlara geldi. 9 Kasım’dan itibaren TV kanallarında yer almaya başlayan yeni reklam filminde Koton’un yeni sezon kumaş kabanları karlar altında sergilendi.

Reklam çekimleri için yaratılan büyülü atmosferde 4 farklı kumaş kaban giyen Fahriye Evcen, enerjisi ve sempatik tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Soğuk havalara tasarımı ve sıcaklığıyla meydan okuyan kumaş kabanlarla karlar altında yürüyen ve dans eden Evcen, çekimlerde oldukça neşeliydi.

Reklam filmi için özel olarak farklı bir versiyonu hazırlanan Zeki Müren’in seslendirdiği “Biz Ayrılamayız” şarkısıyla, soğuk kış günlerinde içleri ısıtacak, yumuşacık kumaş kabanlara gönderme yapıldı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe