Ads Area

Michael Kors “The Walk” Kampanyasının en yeni parçaları

Michael Kors “The Walk” Kampanyasının en yeni parçalarını tanıtıyor! 3 Kasım’da lansmanı yapılan kampanyanın yeni bölümünde dört moda öncüsüne odaklanılıyor: defilelerin vazgeçilmeyen ismi Ming Xi, model Sofia Richie ve sokak modasının yıldızlarından ve ayrıca DJ olan Simi & Haze Khadra. Yeni jenerasyonun IT kızlarını yaratmak için stil sahibi, maceracı ve heyecanlı moda severler bir araya getirildi.

“Holiday dönemi kutlamalarla ve ışıltıyla dolu bir dönem. Kampanya için seçilen bu genç kadınlar, parti sezonunun enerjisini belirleyip, ruhu yansıtacak. diyor Michael Kors. Ilk kampanyada olduğu gibi, moda öncüleri New York City’de Tommt Ton tarafından fotoğraflandı. Ayrıca, Peter Szollosi yönetimindeki videolar yine Wednesday ajansı tarafından New York City’in ihtişamlı gece hayatında çekildi.

Bu sezon koleksiyonda MICHAEL Michael Kors’a ait çantalardan Sloan Select, Sloan Editor, Sloan Tango ve Scout kamera çantası ile hazır giyim ürünlerine yer verildi.

Koleksiyon ürünlerini sosyal teknoloji platformu olan Sprinklr ile yapılan işbirliği ile kurulan MichaelKors.com’da da bulabilirsiniz. Markanın takipçileri kampanyaya sokakta çektikleri stil fotoğraflarını #SidewalkSpotted etiketi ile Instagram ve Twitter’dan paylaşarak katılabilirler.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe