Ads Area

Neslihan Atagül Doğulu'dan Kırmızı Halı Tavsiyeleri

Tüketicilerin yaşamını iyileştirmeye odaklanan P&G’nin saç bakım kategorisinde dünya lideri olan Pantene, Pantene Altın Kelebek Özel jürisinin güçlü ve sağlıklı görünen saçlarına göre seçerek belirlediği 10 şanslı Pantene Kızı’nı yeni heyecanlarla buluşturmaya devam ediyor. 

Bu haftaki özel buluşmada, Pantene’in yeni marka elçisi olarak bu yıl Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’ne ev sahipliği yapacak Neslihan Atagül Doğulu, başarısının sırrının yanı sıra büyük geceye günler kala yaşadığı heyecanı ve hazırlık sırlarını paylaştı.

Bu yıl 43.’sü düzenlenecek olan Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni öncesinde 10 Pantene Kızı ile biraraya gelen ünlü oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, başarısının sırlarını, ödül töreni heyecanını ve özel geceye hazırlanmanın inceliklerini paylaştı.

P&G Beauty Kurumsal İletişim Müdürü Bilgehan Uyar Erol’un “Neslihan Atagül ile iş birliğimiz çok güzel başladı ve şu anda da Pantene Atın Kelebek süreci heyecanını birlikte paylaşıyoruz. Sevgili Neslihan, Pantene Altın Kelebek gecesinde de güçlü ve sağlıklı görünen #PanteneSaçı ile kırmızı halıda ışıldayacak. Bugün de 10 şanslı kız ile tüm sürecin heyecanını ve kırmızı halıda muhteşem saçlarla ışıldamak için ipuçlarımızı paylaşacağız.” sözleriyle başlayan Pantene Kırmızı Halıya Hazırlık Akademisi gün boyu devam etti.

İşte Pantene'in en etkili ve başarılı ürünlerinin de tanıtıldığı Pantene Kırmızı Halıya Hazırlık Akademisi’nde öne çıkanlar!

Pantene Altın Kelebek Heyecanıma Sevenlerim de Ortak Olacak

İlk defa Altın Kelebek ödül törenine katılacak olmanın heyecanını yaşadığını belirten Neslihan Atagül, “Hem Pantene ile ev sahibiyim hem de ödüle adayım! Tatlı bir heyecanım var bu yüzden. Ayrıca sevenlerim de bu heyecanıma ortak olacak. Elbisemi, saçımı, makyajımı sosyal medya üzerinden onlarla birlikte seçeceğiz.” diyerek gece boyu hayranlarını sürprizlerin beklediğini belirtti. Hem ‘En İyi Kadın Oyuncu’ hem de ‘En İyi Dizi Çifti’ kategorilerinde ödüle aday olan Doğulu, ödülü alıp alamamanın önemli olmadığının, yalnızca aday olmakla bile gurur duyduğunun altını çizdi.

Daha 8 Yaşındayken “Oyuncu Olacağım” Dedim

“Çok yoğun bir yıldı. “Kara Sevda” çok sevildi, bundan dolayı çok mutluyum. Güzel tepkiler alıyoruz. Aynı zamanda Pantene’in marka elçisi oldum. Onun dışında evlendim ve evliliğimde de her şey yolunda gidiyor. Çok motive olduğum bir dönemdeyim kısacası” diyen Doğulu, “Ben daha 8 yaşındayken babamla film izlerken “Baba ben oyuncu olacağım”, 13 yaşına geldiğimde de “Artık bir şeyler yapmam lazım” dedim. Araştırdım, bir ajans buldum bilinmeyen numaralar servisinden. Anneme “Beni buraya götürmeni istiyorum” diye diye görüşme ayarladım. Sonra ajansa kaydoldum, filmler, reklamlar derken bu yolculuğa başlamış oldum. 18’ime kadar annem beni bütün setlere götürdü. Canım benim, büyük sabır!” diyerek başarısının sırrının sevdiği işi yapmak olduğunu vurguladı.

Uzun Saça Bayılıyorum

10 şanslı Pantene Kızı ile güçlü ve sağlıklı görünen saçlarla kırmızı halıda ışıldamanın sırlarını paylaşan başarılı oyuncu, “Pantene’den bana teklif geldikten sonra ilk bir araya geldiğimizde, bana daha önce Pantene kullanıp kullanmadığımı sordular. Ben de kullanmadığımı söyledim, çünkü daha önce gerçekten kullanmamıştım. Önce denemek istedim, bana birkaç ürün hediye ettiler. Sadece 5 aydır Pantene kullanıyorum ve samimiyetle söylüyorum başka bir şey yapmıyorum. Pantene’in saç bakım kremi ve saç bakım yağları saçlarımı kestirmeme gerek bırakmayacak kadar iyi bir bakım sağlıyor. Saçlarım daha önce hiç olmadığı kadar sağlıklı ve harika görünüyor.” dedi.

“Pantene’in Saç Bakım Kremine Aşık Oldum”

Kırmızı halıda ışıldamanın sırrının düzenli bakım yapmak olduğunu belirten Neslihan Atagül Doğulu, “Ben saç bakım kremi hiç kullanmazdım. Pantene ekibi ile tanıştıktan sonra ilk olarak deneme amaçlı kullanmaya başladım, istikrarlı bir şekilde kullanmaya devam ettim ve sonunda saç bakım kremine aşık oldum! Saçlarımın kırılmasını engelleyen şey saç bakım kremi ve saç bakım yağıymış meğer.”diyerek Pantene kullanmaya başladığından beri gözle görülür bir farklılık yaşadığının altını çizdi.

Neslihan’dan Kızlara Tavsiye

Öncelikle kendi hazırlıklarından bahseden Doğulu, “Gerçekten çok heyecanlı olacaksınız. Bunu biliyorum ama o an ne hissediyorsanız onu yaşayın. Anda kalın, anın tadını çıkarın. Çok hızlı geçiyor çünkü zaman, kendinizi akşam eve dönmüş, ‘Ne kadar çabuk geçti’ derken buluyorsunuz. O yüzden o yaşadığınız anı çok iyi değerlendirin.”dedi ve kırmızı halıda ışıldamanın ilk kuralının güçlü ve sağlıklı görünen saçlar olduğunu, mutlaka özel gece öncesinde düzenli saç bakım rutinine başlamaları gerektiğini ekledi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe