Ads Area

Damatlık Parçaları

Birçok kadın için bir kombin yapmak her zaman ne kadar önemli bir durum ise bir erkek için düğün günü adına en iyi damatlık kombinini ortaya çıkarmak büyük bir önem taşır. O yüzden bir damatlık takım elbise çeşidi satın alınırken parçalarının ne kadar uyumlu olduğuna mutlaka dikkat edilmelidir. Düğün salonu içerisinde ve gelinin yanında sırıtmamak ve kötü bir görünüm vermemek adına en iyi damatlık modelini seçmek, eş adayınızı da olukça mutlu edecektir. Bunlar arasında ceket ile birlikte şık bir yelek modeli, renk ve desen olarak mutlaka aynı model ve tarzda bir seçim olmalıdır. Aynı zamanda bir damatlık üzerindeki pantolon ile buna uyum gösterecek bir ayakkabı ile cekete de yine büyük bir önem gösterilmeli, doğru bir kombinin yakalanmış olmasına dikkat edilmelidir.

Damatlık kombini

Birçok insan hayatında bir kez yaşadığı bu özel anlar için elbette en güzel damatlık modeli seçimi yapar. Ancak bunun için bir seçim yaparken takım elbise modelinin tüm parçaları bir araya geldiği zaman ne kadar şık bir görünüm verip vermediği büyük bir önem arz eder. O yüzden renk uyumu, damadın üzerinde nasıl durduğu ve aynı zamanda birbirinden değişik model seçenek bünyesinde tam bir uyum içerisinde damatlığın, satın alınmış olan gelinliğin yanında ne kadar şık bir görünüm verdiğini de açık bir şekilde görünmelidir. Bu önemli durumlar, kayıt alınacak böylesi önemli anlar için oldukça ciddi bir mesele olarak ön plana çıkar. Başta birçok erkek her ne kadar çok ciddi bir mesele gibi görmese de, videoları izlerken ya da düğün anında önemini daha fazla kavrar. O yüzden baştan bu işin önlemini almak gerekir.

Damatlıkta kombinin önemi

Uyum, her giyim örneğinde olduğu gibi birbirinden değişik damatlık modellerinde de aynı şekilde önemlidir. O yüzden bir ceket ya da pantolonun aynı renk olmasına ya da o takım için papyon mu yoksa kravat mı takılması gerektiğine dair bu durumu ciddiye almak gerekir. Birbirinden değişik model seçenekleri içerisinde bu güzel uyumu yakalayacak bir damatlık modelini bu sene tüm damat adayları bulabilir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe