Ads Area

Hakkını Helal Et, Bugün TRT1’de Başlıyor!

Programcı ve haberci geçmişiyle adından söz ettiren Pelin Çift’in sunuculuğunu üstleneceği ‘’Hakkını Helal Et’’ farklı formatıyla bugün TRT1 gündüz kuşağında ekranlarda yer alacak.

Bugünden itibaren hafta içi her gün saat 17:00’de TRT1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak programda hayatı güzelleştiren, insanı değerli kılan ve yüreklere dokunan hikayeler ekrana taşınacak.

Bu Aileler Çok Karışık!
Bugün Pelin Çift’in işleyeceği konuların arasında en ilginç olanlardan birisi soyadı karmaşası yaşayan bir ailenin traji-komik halleri var. Trabzon ilinin Çaykara ilçesindeki Demirliköy’ünde yaşayan ailelerin soyadı karmaşasına tanık olacağız. Aynı kandan aynı soydan gelenlerin soyadlarının bir kısmı “Karışma” diğerlerininki ise “Karış”. Pelin Çift, programında bu karışıklığa bakalım nasıl çözüm getirecek?

Sakar Davulcu!
Davuluyla düğünlerde, kutlamalarda şov yaparak hayatını kazanan Samet Soycan, bir gün davuluyla şov yaparken dehşet verici bir kaza yaşar. Davulcu Samet dehşet yaşattığı o hanımlardan özür dilemek için Pelin Çift’in konukları arasında yer alacak.

Pelin Çift’in sunumuyla ve "Dış Yapım Film" in yapımcılığını üstlendiği “Hakkını Helal Et” 16 Ekim Pazartesi gününden itibaren canlı yayınla hafta içi her gün TRT1 ekranlarında olacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe