Ads Area

Es Burcu Es, Gez Burcu Gez



BURCU ESMERSOY YOUTUBE'DA!
Türk televizyon sunucusu ve oyuncusu Burcu Esmersoy, yepyeni bir heyecanla hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Esmersoy’un 5 Nisan, Perşembe günü açılacak Youtube kanalında danstan, modaya, spordan, seyahate pek çok farklı içerik her yaştan izleyici ile buluşacak.

Uzun yıllardır yaptığı işlerle adından söz ettiren Burcu Esmersoy 5 Nisan, Perşembe günü açılacak Youtube kanalı ile tüm sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Esmersoy, uzun bir hazırlık sürecinden sonra açılan YouTube kanalı ile birlikte ‘benim de anlatacaklarım var’ diyor.

Kanalında danstan, modaya, spordan, seyahate pek çok içeriği paylaşacak olan ünlü sunucu ‘o zaman dans’ ‘moda mı dediniz’ ‘gez burcu gez’ ‘es burcu es’ gibi eğlenceli içerik başlıklarıyla da karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

“Eğlenmek için buradayım” diyen Esmersoy, sık sık arkadaşlarıyla dans videoları çekerken, iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin eğlenceli hallerine de yer verecek. Modellik, sunuculuk ve oyunculuk dışında iyi bir gezgin olan Burcu Esmersoy gittiği festivallerden çektiği vloglarla da adından söz ettirecek.

Her hafta Perşembe günü yeni videonun yayınlanacağı kanalı takip etmeyi unutmayın!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe