Ads Area

Lezzetlerle Müzik ve Eğlence Bir Arada

GurmeFest İstanbul 2. Yılında Lezzetlerle Müzik ve Eğlenceyi Bir Araya Getiriyor.

Birbirinden gurme lezzetleri müzik ve eğlence ile bir araya getirerek ziyaretçilerine unutulmaz bir festival deneyimi yaşatan GurmeFest İstanbul bu yıl dolu dolu içeriği ile ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Lezzet, Müzik ve Eğlence Dolu 3 Gün

Gastronomiyi müzik ve eğlence ile bir araya getiren GurmeFest İstanbul, bu yıl 5 – 7 Ekim tarihlerinde Sarıyer’in eşsiz doğasında ziyaretçilerini ağırlayacak. Festival ziyaretçileri şehrin koşuşturmasından uzakta geçirecekleri 3 gün boyunca doğanın bir parçası olmanın keyfini çıkarırken lezzetleri tadımlama deneyimini yaşayacak, usta şeflerin mutfak atölyelerinde yer alacak. Ziyaretçiler gastronomi deneyimlerinin yanı sıra açık hava etkinlikleri ile her anın tadını çıkarabildikleri dolu dolu 3 gün geçirecek.

Geçtiğimiz yıl sahne alan ünlü isimler ile ziyaretçilerine lezzetli müzik deneyimi de yaşatan GurmeFest İstanbul, 2. yılında ise birbirinden ünlü isimleri sahnesinde ağırlamaya hazırlanıyor.

Workshop ve Atölyeler ile Gastronomi!

GurmeFest İstanbul’da lezzet markalarının yanı sıra önemli mutfak akademilerinin usta şefleri festival boyunca çeşitli workshoplarla ile yer alacak. GurmeFest’in ilk yılında Beykent Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Gelişim Üniversitesi, Okan Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi gibi Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinin Gastronomi Bölümü öğrencileri Gastroshowlar, söyleşiler, workshoplar, etkinlikler ve bir birinden gurme lezzetler ile festivalde yer aldı.

Gastronomi ilgilileri bu yıl da festival boyunca uzman konuk, akademisyenler ve usta şeflerin liderliğinde söyleyişi, panel ve demonstrasyonlara katılım sağlayarak sektörün en önemli isimlerinin yer aldığı atölyelere katılım şansı elde edecekler.

Festivalin Bu yıl ki Teması “Birlikte Tadıyoruz”

GurmeFest İstanbul, “Birlikte Tadıyoruz” mottosu ile bu yıl tüm lezzet severleri aynı masada buluşturmaya hazırlanıyor. Festival alanında yer alan “uzun masa” tüm lezzet severleri bir araya getiriyor.

Ziyaretçiler Event Garden bahçelerinde, GurmeFest’in uzun masasında buluşuyor, birlikte tadıyor, bol bol dans edip şarkı söylüyor, festival alanında hiç tanımadıkları ziyaretçiler ile unutulmaz kalabalık sofraları tekrar deneyimliyor.

GurmeFest İstanbul biletleri Mobilet’te.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe