Ads Area

Ankara Düğün ve Balo Salonları

İnsanlar hayatlarında belki de bir kez gerçekleştireceği düğünleri için en güzel, kaliteli ve uygun fiyatlı düğün salonlarını tercih ederler. Ankara ilinde bir numara olan ve size eşsiz, unutamayacağınız bir gün yaşatma garantisi veren Keçiören düğün salonları yeni ve son sistem ile kurulmuş bir alandır. Açık ve kapalı otopark imkanı ile her ayrıntıyı düşünen güler yüzlü deneyimli personeller, özel günlerinizin emanetçisi olmaktadır. Düğün salonlarının her birinin kapasitesi en az 600 en çok 650 kişiliktir. Kolonsuz ve pisti rahat göreceğiniz oturma alanlarına özel süslenmiş masaları ile çok beğeneceğiniz bir dekorasyon eşlik etmektedir. Keçiören düğün salonu Ankara ilçelerinden rahatlıkla ulaşabileceğiniz adresi ile de size asla sorun çıkarmaz. Tercihinizi Bengi Düğün Balo ve Nikah Salonundan yana yaptığınızda hiçbir detay atlanmadan hayatınızda yalnızca bir defa yaşacağınız en özel gününüzü taçlandırmaktadır.

Kaliteli ve şık salonları ile tercihi size bırakan yetkililer, düğün ve Balo salonu işinde en iyi alt yapı ile hizmet verir. Çalışanlar mutlu gününüz boyunca size sunacağı hizmeti harfi harfine sunarak sorunsuz bir gün için destekçiniz olur. Her türlü etkinliğiniz için uygun salonları bulunan Bengi Düğün Balo ve Nikah Salonlarında Kongre salonu hizmeti de alabilirsiniz. Söyleşileriniz için gürültüden etkilenmeyen kongre salonu, geniş ferah ve davetlilerine konfor sağlayan alanları ile sizlere sunuluyor. Mekan fiziki yeterliliği ve alt yapısı ile son teknolojik sistemler ile bezenmiştir. Özel günlerinizin emanetçisi olan çalışanlar, her türlü sorunda sizlerin yanında, sizlere destek olmaktadır.

Mekanda sağlanan hizmetler yalnızca bu kadarla sınırlı değildir. isteyeceğiniz ve tercih edeceğiniz ikramların dağıtılmasından, çalışanların sizlere her konuda yardım etmesi ile adından sıklıkla söz ettiren Ankara keçiören düğün salonları yılın her günü, her saati ulaşabileceğiniz iletişim numaralarıyla hizmet sunmaktadır. Düğün salonlarına Demetevler, Pursaklar, Yenimahalle ve Saray ilçelerinden de kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Hemen 0549 373 85 96 numarasını arayarak detayları alabilir dilerseniz mekanları yakından görebilmek için de Kuşcağız Mah. Tarhanlar Cad. No:32/A Keçiören/Ankara adresini ziyaret edebilir ve seçiminizi size uygun olan salondan yana yapabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe