Ads Area

En cool çift’ Beren Saat ve Kenan Doğulu oldu

KizlarSoruyor tarafından gerçekleştirilen anket sonuçlarına göre: ‘Aşkını kendi büyülü dünyasında yaşayan en cool çift’ Beren Saat ve Kenan Doğulu oldu.

KizlarSoruyor tarafından hazırlanan ‘Aşkını gözlerden uzakta yaşayan en cool çift sizce hangisi?’ anketinin sonuçları açıklandı. Binlerce kişi tarafından oylanan ankette en çok oyu Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti aldı.

Kadınların ve erkeklerin tutkulu ve bilgili oldukları konularda birbirlerine yardım etmek, hayatın her alanına dair soru sormak ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor güncel anketler devam ediyor. Hazırlanan anket ile üyelere ‘Sizce aşkını gözlerden uzakta yaşayan en cool çift hangisi?’ sorusu soruldu.

Ankette sürdürdükleri mutlu ilişkiyle her zaman imrenilen ülkemizin ünlü isimlerinden Beren Saat ve Kenan Doğulu yüzde 43 oy alarak açık ara birinci oldu. Onları yüzde 22 oyla Tarkan ve Pınar Tevetoğlu takip etti. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin yüzde 18 oy aldığı ankette Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti yüzde 17 oy alarak dördüncü oldu.

Ankette kız erkek dağılımında da sonuç değişmedi; kızların yüzde 39’u, erkeklerin ise yüzde 46’sı Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftini tercih etti.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi