Ads Area

Yağmurlu havada güneş gözlüğü takılır mı?

İtalya’ dan tüm dünyaya yayılan, üstün teknolojiyle yüksek kalitede gözlük üreten global marka Serengeti; sürücüler için tasarladığı gözlük koleksiyonuyla yağmurlu havalarda görüş problemlerini ortadan kaldırıyor ve sürücüye yağmurlu havada da maksimum sürüş keyfi yaşatıyor.

Yağmurun şiddeti arttığında, ışığın kırılma hızı da artıyor bu nedenle görüş açısındaki netlik kayboluyor ve görüş zorlaşıyor. Bir diğer problem yağmur ve sis gibi fazla ışık kırıcılığına sahip ortamda oluşan ve göze zararlı dik açı ile gelen ışınlar direksiyon başında görüşü direkt etkileyen en zararlı faktör olarak kendini gösteriyor.

Serengeti’ de bulunan fotokromik ve polarize teknolojilerinin birleşimi; hava ışık dengesini ayarlarken görüş konforunu bozmayan yatay ışın denilen ortam ışınlarını görmeyi ve diğer zararlı ışınları blokaj etmeyi yüzde yüz sağlıyor.

Patentli, bilimsel kanıtlı testleriyle Serengeti; bu tarz yağışlı ortamlarda göze silah etkisi yapan, karşıdan gelen araçların farlarından kaynaklı su damlası yansımalarını yüzde yüz engelleyerek daha konforlu bir görüş sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe