Ads Area

Düğünlerde kendilerine kim uygun aday arıyor?

Düğünlerde sadece anneler değil, bekarlar da kendilerine uygun aday arıyor

Aşkın nerede karşınıza çıkacağı belli olmaz. Bir partide, asansörde ya da bir nikah merasiminde!

Online tanışma uygulaması happn'ın verilerine göre, düğünlerde bekarları süzerek gelin adayı arayanlar sadece anneler değil. Kendilerine uygun eş adayı bulmak için teknolojinin nimetlerinden faydalanan happn kullanıcıları da düğünlerde birbirini beğeniyor!

Davetliler, düğünlere yeni evlenen çifte mutluluk dilemek ve bu özel anı paylaşmak için katılır. Ancak bazıları için durum biraz farklıdır. Pek çoğumuz annelerin düğünleri çocukları için uygun gelin/damat adayı bulmak için değerlendirdiğine şahit olmuşuzdur. İster görücü usulü evliliğin gücüne inansınlar ister çocuklarının müzmin bekarlığına son vermek istesinler, anneler ortamdaki potansiyel bekarları süzmeden edemez.

Online tanışma uygulaması happn, düğünlerde çocuklarına eş arayanların sadece anneler olmadığını, bekarların da happn üzerinden birbirlerini beğenerek, kendilerine uygun bir eş arayışına girdiğini ortaya çıkardı.

İstanbul'un belli başlı nikah salonlarında gerçekleşen "Crush", yani iki kullanıcının birbirini karşılıklı beğenme rakamlarını karşılaştıran happn, bekarların en çok eş arayışına girdiği düğün salonlarını belirledi. Buna göre, İstanbul'da bekarlar arasında en çok "Crush" Gaziosmanpaşa nikah salonunda gerçekleşiyor. Gaziosmanpaşa nikah salonunu sırasıyla Kartal, Sarıyer, Büyükçekmece ve Fatih takip ediyor. İşte tam liste:

En çok flört edilen düğün salonları listesi:

Gaziosmanpaşa Belediyesi Evlendirme Dairesi
Kartal Belediyesi Evlendirme Dairesi
Sarıyer Belediyesi Evlendirme Dairesi
Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi
Fatih Belediyesi Evlendirme Dairesi
Bağcılar Belediyesi Evlendirme Dairesi
Şişli Belediyesi Evlendirme Dairesi
Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi
Üsküdar Belediyesi Evlendirme Dairesi
Beyoğlu Belediyesi Evlendirme Dairesi

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe