Ads Area

Yeni marka yüzü Özge Özpirinçci

Türkiye’nin hijyenik ürünler alanındaki yeni ve yenilikçi markası Sleepy, “Sleepy Natural” markalı kadın pedinin reklam iletişimi için sevilen oyuncu Özge Özpirinçci ile işbirliği yaptı.

Meraklandırıcı reklam filmleriyle halkın beğenisini toplayan kampanyanın ana reklam filminde; Sleepy Natural’in saf su, doğal bambu ve doğal pamuktan gelen benzersiz nitelikleri Özge Özpirinçci tarafından eğlenceli bir dille anlatılıyor.

Kadınların, ayın bazı günlerinde duygularını uçlarda yaşamalarının doğallığı ile ürünün doğal ürünlerden elde edilmiş içeriği arasında keyifli bir bağ kuruluyor. Sleepy Natural kadın pedi; saf suyla dokunmuş yumuşacık lifleri, doğal bambudan elde edilmiş emici lifleri ve kuruluğu arttıran doğal pamuk lifleri ile kendi sektöründe ilkleri sunuyor.

Doğallığı ve içtenliği ile tanınan ünlü oyuncu, Sleepy Natural’in reklam filmlerinde ve sosyal medya iletişiminde rol alacağı gibi, markanın önümüzdeki dönem gerçekleştireceği kurumsal sosyal sorumluluk projesine de destek verecek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi