Ads Area

“Atiye’yi kabul ettikten 10 gün sonra kamera karşısındaydım”


Uzun süredir Youtube’da yayınladığı güçlü içerikleri ile kendine sadık bir kitle edinen ve yeni sezonda Zorlu PSM Youtube kanalında yayın hayatına devam eden “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki sürpriz konuğu başarılı oyuncu Mehmet Günsür oldu.

Zorlu PSM Youtube kanalında “İbrahim Selim ile Bu Gece” programı her hafta izleyicileri eğlendirmeye devam ediyor. Türkiye ve gündeme dair konuları ve farklı ilgi alanlarındaki sürpriz konuk sanatçıları ile her hafta touché’de izleyiciyle buluşan Selim’in bu haftaki sürpriz konuğu başarılı oyuncu Mehmet Günsür oldu. Eğlencenin ve kahkahanın dozunun bir an olsun düşmediği geceye Mehmet Günsür’ün samimi itirafları da damgasını vurdu.


Bugünlerde, 27 Aralık’ta yayınlanacak olan Atiye dizisiyle gündemde olan başarılı oyuncu Mehmet Günsür, Atiye’ye çok hızlı bir şekilde dahil olduğunu “teklifi kabul ettikten 10 gün sonra kamera karşısındaydım” diyerek belirtti. Geçtiğimiz yıllarda Muhteşem Yüzyıl’da hayat verdiği Şehzade Mustafa rolünün izleyiciler üzerinde yarattığı büyük etkiden de bahseden oyuncu, insanların rolü gerçek sandığını ve Şehzade Mustafa’nın mezarına gidip kendisini düşünerek dua ettiklerini dile getirdi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe