Ads Area

Soğuk Kış Günlerinde Hamilelerin Sıcak Giyinmesi Sağlıkları İçin Yeterli mi?

Hamilelik dönemi kış aylarına denk gelen anne adayları yazın sıcaklarından sonra şimdi de kışın soğuklarıyla mücadele etmek zorunda. Kışın soğuk ve değişken günlerinde doğru giyinilmediği zaman hamileliğin tadını kaçıracak bir çok rahatsızlık/hastalık ile baş başa kalınabilir. Başta uygun ve yeterli kıyafetler giyinilmediğinde; bronşit, soğuk algınlığı, grip, üşütme, bacak üşümesi, öksürük gibi hastalıklar anne adaylarını zora sokabilir. Anne adayı olarak kış mevsiminde ince giyindiğinizde hasta olabileceğiniz gibi çok fazla giyindiğinizde de terlemeye bağlı olarak bu gibi hastalıkları geçirebileceğinizi de unutmamalısınız. İşte bu yüzden 4 mevsim bilinçli giyinebilmek için size özel tasarlanan hamile giyim ürünlerine yönelmeniz gerekir.


Hamilelere Özel Pamuklu Kıyafet Modelleri

Hamile biri olarak kış mevsiminde pamuklu ürünlerin terinizi emerek sizi hastalıklardan koruduğunu unutmamalısınız. Özellikle GeBe Hamile Giyim markası tarafından üretilen %100 pamuklu ürünlerden tasarlanmış tamamen coton ve organik hamile giysileri tercih edebilirsiniz. Hamileliğin 3. ayından itibaren hızla gelişen kilo artışıyla metabolizmanız size terleme atakları ya da ani ısı düşüşleri yaşatabilir. Bu durumda kış mevsiminde tek parça giyim unsurları hamile kadınlara pek de önerilmemektedir. Bunun yerine birden çok parçalı kıyafetlerden örneğin; pançoları, hırkaları, fermuarlı ceketleri ya da süveterleri tercih etiğinizde değişen ortam ve metabolizma sıcaklığınıza göre üzerinizdekileri değişip çıkarabilirsiniz.

Belden Ribanalı ve Yüksek Bel Giysilerin Mucizevi Dokunuşu!

İşte size tüm kış boyunca rahatınızı koruyacak bir tüyo. Belden ribanalı kıyafetleri kış boyunca giydiğinizde hem belinizi soğuktan her an korumuş, hem de kavrayıcı özelliğinden dolayı bel sorunları yaşamaktan kaçınmış olursunuz. Bilirsiniz kışın soğuk günlerinde belden soğuk alındığında tadınız nasıl kaçıyor. Beli bir korse gibi saran kıyafetlerdeki bu ekstra detay aslında kış ayları boyunca hamile olan olmayan herkese lazım 😃.


Zengin Kışlık Hamile Giyim Kategorisi

Unutmayalım, kış mevsimde vücut kan dolaşımını kolaylaştıracak şekilde giyinmek önemli. Kan akışının hızlı ve rahat olmayan yerlerde lokal üşümeler gözükebiliyor. Özellikle vücudu kavrayan skinny pantolonlarda elastik yapının olmasına dikkat edilmeli.

Hamile giyimde her tarza ve zevke uygun kıyafet satışı yapılan e-gebe.com sitesinde skinny pantolonları, bol paça ve yüksek bel kot modellerinden tutunda rahat eşofman modellerine kadar tüm hamile giyim ürünlerini alırken içiniz rahat olabilir. Kışlık gömlek modelleri, kış için tasarlanmış ince triko kazak – hırka modelleri, süveterler, tunikler, pantolon – etekler, mont ve kabanlar sizi kışın ayazından ve soğuklarından sağlıklı bir şekilde koruyacak niteliklerde tasarlanmıştır. Dilediğiniz boy uzunluğunda biten ve kışın yumuşak havalarda kullanılabilecek olan hamile pançoları, uzun- kısa bitişli şık hamile kabanları, cepli- cepsiz- düğmeli mont ve kaban modelleri; siyah, taba, kahve, yeşil, bordo, kırmızı gibi birçok renk çeşitliliğinde sizleri bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi