Ads Area

Sağlık Bakanlığı Onaylı İlaçlama Firması

Kişisel ve mekan hijyeninin önemli olduğu bu günlerde güvenilir firma arayışları ciddi oranda artmış durumdadır.

Firma Güvenilirliği

Çalışılacak olan firmanın Sağlık Bakanlığı onaylı belgelerinin tam ve eksiksiz olması çok önemlidir. Yaygınlaşan ihtiyaç sebebiyle, merdiven altı hizmetlerinin patlak verdiği sektörde güven, ciddi bir önem taşımaktadır. Hijyen söz konusu olduğunda kullanılan dezenfeksiyon ve dezenfektan ürünlerinin, bakanlıkça onaylanmış olmaları önem arz etmektedir. Bu konuda eksiksiz hizmet sunan ilaçlama firması bulabilmek ise zor hale gelmiştir.

Teknik Personel Önemi

Alacağınız hizmetin uygulanabilirliği, teknik personelin verimliliği ve tecrübesi, ortamın dezenfekte olabilmesi açısından önemlidir. Ortamda bulunan bakteri ve virüslerin dezenfeksiyon işlemi ciddi bir tecrübe ve ekip işi olduğundan, çalışılan firmanın güvenilirliği hayati önem taşımaktadır.

Sağlık Bakanlığı Onayı

Hizmet alacağınız firmanın belgelerini mutlaka isteyiniz. İş ve tecrübe referanslarını mutlaka dikkate alınız. Eksik yada yetersiz alacağınız bir hizmet sizin sağlığınızı ciddi biçimde kötü etkileyecektir. Uygulama yapılırken alınacak önlemler kadar, hizmet sonrasında bilgilendirilmek önemlidir. Ortamlara uygulanan dezenfektan işlemlerinin süresi ve tekrarlanma sıklığı konularında mutlaka bilgi alın.

Dezenfekte olacak yerler hakkında mutlaka araştırma yapın. Sık kullanılan yerlerin arındırılma işlemlerinin tam ve eksiksiz olmasına özen gösterin. Sık kullanılan yerlere örnek; kapı kolları, musluk ve armatürler, klozet, duş tekneleri ya da küvetler vs. olarak verilebilir.

Kişisel İlaçlama İlanları

Bireysel olarak ilan veren ilaçlama uygulamalarını kesinlikle tercih etmeyin. Ücretlendirme ucuz tutularak talep listesinde öne çıkmaları sizi yanlış ve eksik uygulamaya maruz bırakabilir. Bu işlem için mutlaka gerekli belgeleri tam olan bir firma seçmeniz sizin yararınıza olacaktır. Sizi herhangi bir salgından yada bulaşıcı hastalıktan korumanın en önemli yolu hijyendir. Bulunduğunuz ortamın arındırılma işlemini mutlaka işin ehli firmalara bırakınız.

Sizin ve sevdiklerinizin sağlığını emin ellere teslim edin.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi