Ads Area

Oktay Kaynarca'dan cevap gecikmedi!

Oktay Kaynarca'dan cevap gecikmedi!

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, geçtiğimiz gün yeniden başlayan setlerle ilgili bir açıklama yaptı.

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca ve Demet Akbağ, bir süredir Oyuncular Sendikası'nın başkanlığını yapıyor. Sendika içinde son günlerde koronavirüs salgını yüzünden iptal edilen setlerin yeniden başlaması ile ilgili tartışmalar çıkıyor. 

Geçtiğimiz günlerde “Setler dursun diye bağıranlar şimdi ne diyecek?” diyen Oktay Kaynarca'ya dernek üyeleri “Salgından etkilenen tüm ülkelerde yapımlar 10-20 Mart tarihi arasında tamamen durmuştur. İstanbul’da bulaş katsayısı ‘16’iken devam eden set vardı. 1 Haziran’da tüm sektörde normalleşme planları uygulanmaya konulmuştur” demişti. 

Oktay Kaynarca'dan konu ile ilgili yanıt gecikmedi ve “150’ye yakın kişi iki ay daha az para götürebildi. O günden bu güne ne değişti? ‘Normalleşme başladı diyeceksiniz’ evet ama verilere bakıldığında şimdiyle o dönem arasında çalışmayı engelleyecek ne gibi bir uçurum var?" dedi. 

Kaynarca son olarak "Keşke set emekçilerinin çalışmadıkları 2 ayını da nasıl kapatacaklarına dair istatiksel bir çalışma yapsaydınız" dedi ve sözlerini sonlandırdı.



✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe