Ads Area

Hayal Köseoğlu'ndan Aşk-ı Memnu açıklaması!

Hayal Köseoğlu'ndan Aşk-ı Memnu açıklaması!

Oyuncu Hayal Köseoğlu, geçtiğimiz gün sosyal medyadaki bir yayına konuk oldu.

Hayal Köseoğlu'ndan Aşk-ı Memnu açıklaması!

Fox TV'de yayınlanan Mucize Doktor dizisinin güzel oyuncusu Hayal Köseoğlu, geçtiğimiz gün katıldığı bir canlı yayında kendisi hakkında sorulan sorulara yanıt verdi. 

Programın başında sorulan "Hikayen nasıl başladı?" sorusuna yanıt veren güzel oyuncu, “Küçükken oyunculuğa merakım çok fazlaydı ve ailemi etrafıma toplayıp onlara oyunlar oynardım. Küçükken oyuncu olmak istiyordum. İlerleyen yıllarda hedefim annem ve babam gibi akademik bir yolda ilerlemek oldu, ama neyse ki üniversitede okuduğum bölümü yarım bırakarak oyunculuk bölümünü kazandım ve bugünlere geldim” dedi. 

Gençliğinde rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisi ile ilgili de konuşan güzel oyuncu, “Oyuncu olarak elime aldığım ilk senaryo olduğu için o ilk anı, üzerine yazdığım notları, altını çizdiğim cümleleri hiç unutamam. Aşk-ı Memnu çok özel bir diziydi çünkü o projede olması gereken her şey bir araya gelmişti. Bir kere merak unsurunu çok iyi kullanan bir senaryosu vardı ve en önemlisi oyuncu kadrosu çok kuvvetliydi.” açıklamasında bulundu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi