Ads Area

Lyonar Beauty Welle Serisi Bitkisel Saç Bakım Seti Hair Care Oil Set 1 Aylık Kullanıma Uygun 8 Parça

 

Kendimizi önemsiyoruz, görünümümüze özen gösteriyoruz. Ancak bunun için piyasada satılan saç bakım setlerini ne kadar araştırarak alıyoruz? Ya da ne kadar güveniyoruz? İçerdiği tamamen bitkisel ürünlerden oluşan yağlar ve losyonlarımızın yanı sıra sülfatsız şampuanımızla Lyonar Beauty Welle saç bakım setini denediğinizde siz de sorularınızın cevabını bulacaksınız.


Saç bakım yağları, çok yönlü kullanımları ve sağladığı kusursuz sonuçları ile banyomuzun vazgeçilmezi oluyor. Saçlarımızı şekillendirmeden önce ısıdan korumak için, gün içinde kuruyan saçlarımıza kaybettiği nemi geri kazandırmak için ya da elektriklenen saçlarımızı yatıştırmak için elimiz hep saç bakım yağlarımıza gidiyor. Keyifle kullanabileceğiniz ürünlerimizin içeriğinde bulunan jojoba yağı, saç dökülmesini engellerken, saç köklerini besleyerek yeni saç çıkmasına olanak sağlıyor. Aynı zamanda iyi bir nemlendirici olan hint yağı ise, saçtaki nemi koruyarak, saçların sağlıklı bir şekilde ortalama her ay yarım santim uzamasını sağlıyor. Biberiye yağı, saçların yumuşak olmasını sağlayarak, kırılmadan uzamasına yardımcı oluyor.


Bitkisel karışımlı losyonlarımız, ideal saç görünümü elde etmek üzere bitki özleri ve vitaminlerin harmanlandığı doğal ve etkili bir bakım ürünleri olarak karşımıza çıkıyor. Özel üretim tekniği ve bitkisel içeriği, saçların sağlıklı uzamasını, yıpranmış saçların yeniden canlı ve parlak görünüm elde etmesini ve saç dökülmesiyle mücadelenizi sağlıyor. El değmeden harmanlanarak hazırlanan karışım ve uzun süren bir ekstraksiyon işlemine tabi tutularak hazırlamıyor. Saçların doğal gelişimini destekleyerek ideal güzelliğine kavuşmasına yardımcı oluyor. İçeriğinde, hiçbir kimyasal bulunmayan ürünlerimizde farklı birçok çeşit bitkisel bileşen yer alıyor. Bunlardan sadece birkaçı, kekik yağı, lavanta yağı, ısırgan otu özü olurken saçlarınıza uyguladığınızda göz alıcı parlaklığı hissedebiliyorsunuz.


Son yıllarda kozmetik sektörünü alt üst eden ve aynı zamanda satış rekorları kıran tuzsuz ve sülfatsız şampuanlar, özellikle boyalı saçlara sahip olanların gözdesi konumunda. Sülfatın her ne kadar saç köpürtücü etkisinden hoşlanılsa da sülfatlı şampuanlar saça oldukça zarar veriyor. Dolayısıyla tuzsuz ve sülfatsız şampuanımız, yumuşak dokusuyla ön plana çıkarak, saçlarımızı besliyor ve dış etmenlere karşı koruyor. Saçlarınız hem parlak hem de sağlıklı bir forma kavuşuyor.


Lyonar Beauty - lyonar.com






✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi