Ads Area

Tayfa müzik grubu "İçerdeyim" dedi

Tayfa müzik grubu "İçerdeyim" dedi

Müzik dünyasının genç ve enerjik gruplarından Tayfa, yeni teklisi “İçerdeyim”i müzikseverlerin beğenisine sundu.


Her zaman üretmenin peşinde olan Tayfa grubu son günlerde farklı bir sound ile harmanlanan yeni teklileri “İçerdeyim” ile müzikseverlerin dikkatini çekmeyi hedefliyor. Yazdıkları her şarkılarında özellikle pek çok konuya değindikleri sözleriyle dikkat çeken Tayfa üyeleri, müzik camiasının en genç ve üretken grupları arasında yerini almaya hazırlanıyor.

 

Bu grubun üyeleri asla yerinde durmuyor

Denizli’de kurulan Tayfa grubu çok geniş bir yelpazede oluşturdukları repertuarlarıyla müzikseverlerin ilgisini hızla üzerine çekmeyi başarıyor. Henüz yolun başında olsa da onları sevgiyle takip eden çok sadık bir hayran kitlesine ulaşmışlar bile. Grubun belirgin özelliklerinden biri ise grup üyelerinin sahnede bir an bile yerinde duramaması ve seyirciyle birlikte dans etmeleri.

 

Tayfa’nın tüm üyeleri vokal yapıyor

Genç ve üretken grup Tayfa dinledikçe sizi şaşırtmaya devam ediyor. Sahne çalışmalarına Denizli’de devam eden grubun her bir üyesinin vokal yapabiliyor olması da Tayfa’ya müzik camiasında bambaşka bir yere taşıyor.

 

Kadına yönelik şiddeti lanetledikleri şarkı yolda

Grubun solisti Fatih Paşaoğlu, şarkı yaparken ülkenin ve insanın gündeminden beslendiklerini söyledi. Şimdilerde yeni bir parçanın daha hazırlığında olduklarına dikkat çeken Paşaoğlu, bu kez son dönemde acı boyutlara ulaşan kadına yönelik şiddeti dile getiren bir şarkı üzerinde çalıştıklarını dile getirdi.


Peki kimdir bu Tayfa?

Tayfa grubu ilk olarak 2014 senesinde Fatih Emre Paşaoğlu ve Ahmet Katıer tarafından Denizli'de FEB ismiyle kuruldu. Kısa süre içerisinde Denizli’de çeşitli mekân ve halk konserlerinde sahne almaya başlayan grup, özellikle kendi besteleri ve cover çalışmalarının olduğu geniş repertuarıyla sahnede müzikseverlerin beğenisini toplamaya başladı.

Denizli’de başlayan süreç grubun çeşitli şehirlerde sahne almaya başlamasıyla devam etti. Zaman içerisinde müzikal anlayış farklılığı sebebiyle grup üyelerinde değişimler oldu. 1 yıllık bir yenilenme ve gelişim sürecinin ardından Tayfa grubu 2018 senesinde Oğuzhan Kocabaş ve Durukan Paşaoğlu’nun katılımıyla ideal kemik kadrosuna ulaşmış oldu ve çalışmalarına ağırlıkla Fethiye’de devam etti.  Grup, yüksek enerjisi ile cover şarkılara getirdiği enerjik yorumlarla gün geçtikçe adını daha fazla duyururken 2019 yazında radikal bir kararla ismini ‘Tayfa’ olarak değiştirdi ve sahne çalışmalarını bir süre azaltıp kendi bestelerinin yer aldığı albüm hazırlıklarına başladı. Şimdilerde ise grup hem beste hem de sahne çalışmalarına aynı anda devam ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe