Ads Area

Defne Samyeli: Anne olmak benim tercihim değildi

Defne Samyeli: Anne olmak benim tercihim değildi

İpek Açar'ın TRT Müzik ekranlarında yayınlanan "İpek Açar'la İpek Yolu Programı"nın bu haftaki konuğu Sol Yanım dizisiyle gündemde olan Defne Samyeli oldu. Samyeli; oyunculuk, sunuculuk derken, güzel sesiyle de sahnelerde başarısını sürdürüyor.


Defne Samyeli ve İpek Açar, Cuma akşamı TRT Müzik ekranlarında birbirinden güzel şarkılarla, muhteşem bir konsere ve düetlere imza attılar. Pandemi kuralları nedeniyle, konser programı seyircisiz ve sosyal mesafeye uygun olarak çekildi.


DEFNE SAMYELİ: 8 AY SONRA İLK KEZ BİR SAHNEDEYİM. MEĞER NE KADAR ÖNEMLİYMİŞ!


Defne Samyeli, Pandeminin başladığı ilk günlerde gerçekleşen karantina sürecini anlatırken; "Önce en sonunda kendime vakit ayırdım diye sevindim. Spor, müzik dersleri, şan dersi derken 1 buçuk ay sonra depresyon başladı, motivasyonum bitti. Pijamalarımla kanepede çekirdek yedim" dedi.


"İYİ Kİ GENÇ ANNE OLMUŞUZ"


İpek Açar ve Defne Samyeli, şarkıları olduğu kadar tatlı sohbetleriyle de çekime renk kattılar. İki başarılı kadın "İyi ki genç anne olmuşuz" cümlesini birlikte kurdular. Defne Samyeli "Anne olmak benim tercihim degildi. Ama beni o kadar değiştirdi ki, bir tarafım 4-5 çocuk daha yapardı! Şimdi bizim yaşlarımızda kız arkadaştan alabileceğin her şeyi onlardan alıyorsun... Sırtımı yaslayabileceğim bir destek olarak, en yakın dostundan alabileceğini onlardan alıyorsun, yeri geldiğinde annelik de yapıyorlar sana aslında" dedi.


ANNEM BENİ BAŞINDAN ATMAK İÇİN SINAVA GETİRDİ


Defne Samyeli, TRT'nin kendisi için apayrı güzellikte bir önem taşıdığını da anlattı. Samyeli TRT Radyo Sınavları'na girdiği dönem için: "Konservatuara girmek istiyordum, Annem desteklemedi. Sonra sınavlar açılmış TRT Radyo sınavları. O kadar çok istedim ve ağladım ki, beni başından atmak için sınava getirdi, çok istiyordum çünkü! 6-7 yaşındaydım. O yaşta, 'Gündüzüm seninle gecem seninle'yi söyledim. 'Olmaz' dediler. 'Atatürk ölmedi yüreğimde yaşıyor'u söyledim ve sınavı geçtim. Kendimi bildim bileli şarkı söylüyorum, haber sunarken de söylüyordum..." Defne Samyeli'nin konuk olduğu İpek Açar'la İpek Yolu, 20 Kasım Cuma akşamı TRT Müzik ekranlarında.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe