Ads Area

Hilal Altınbilek keşke paylaşmasaydı!

Hilal Altınbilek, keşke bunu paylaşmasıydı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Züleyha karakteri ile gönüllere giren, kariyerinde büyük bir sıçrama yaşayan Hilal Altınbilek hem perfomansı hem de güzelliği ile dikkatleri çekmeye devam ediyor.

Dizinin bu kadar başarılı olmasında büyük pay sahibi de Hilal Altınbilek’e ait… Oyuncu, Züleyha karakterinde son derece etkili. Dizinin yeni bölümlerinde daha da çok öne çıkacak olan Altınbilek, Adana’daki çekimlerde de yoğun bir dönem yaşıyor… Oyuncu, bir süre ara bulunca da hemen kar tatilinin merkezi olan Uludağ’a koştu.

Kış günlerinin beyaz örtüsü olan karla tanışan Türkiye’de bir tartışma da sosyal medyayı kapladı. Kar turizmi ile meşhur bölgelerde koronavirüs tedbirlerinin hiçe sayıldığı görüntüler sosyal medyada büyük bir tepki dalgasının yaşanmasına neden oldu. Koronavirüs nedeniyle birçok yasağın bulunmasına, mesafe kuralının sağlanması için alınan önlemlere rağmen kış turizminin canlı olduğu merkezlerde bu önlemlerin hiçe sayıldığı görüntüler bir haftadır konuşuluyor.

Tam da eleştirilerin ortasında Hilal Altınbilek, keşke bunu paylaşmasıydı! 



İşte tam da böyle bir gündemin yaşandığı, birçok kişinin kış turizmine yönelik gelen görüntülere tepki gösterdiği ortamda, Hilal Altınbilek de kar tatiliyle sosyal medyada dikkatleri çekti. Ünlü oyuncunun bu kadar sert sözlerle tartışılan bir konu halen gündemdeyken kar tatili paylaşımları ne kadar sempatik olsa da, sosyal medyadaki bu eleştiri ortamı doğru zaman olup olmadığı değerlendirmelerine de yol açtı.

Birçok hayranı “Pamuk prenses” diye lakap takarken, sevgilerini de belirten yorumlar yaptı. Hilal Altınbilek’in kar tatilinden kareler hayranlarından binlerce de beğeni topladı.



✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe