Ads Area

‘Pandemiden sonra eğlenceye tam gaz devam’

‘Pandemiden sonra eğlenceye tam gaz devam’

Pandeminin en çok etkilediği sektörlerin başında eğlence sektörü geliyor. DjMilko olarak tanınan Günay Başaran da bu süreçte sahnelere ve dizilere ara verdi. Ancak pandemi sonrası döneme tam gaz hazırlandığını belirten DjMilko, “Korona nedeniyle tüm eğlence mekânları kapandı. Çoğu projeye ara vermek zorunda kaldık. Ancak aşının zamanla dünyaya yayılmasıyla normalleşeceğiz. Ben de tekrardan dinleyicilerimle buluşabilmeyi umut ediyorum” dedi.

‘Mekânları dolduracağız’

Şu anda Almanya da yaşadığını aktaran Djmilko, “Sağlık her şeyden önemli. Türkiye’de aşının yapılmaya başlanmasıyla umutlarımız arttı. Umarım yakın zamanda pandemi öncesinde yaptığımız gibi Bulgaristan’dan Almanya’ya, İstanbul’dan Bodrum’a eğlence mekânlarını tekrardan dolduracağız. Hepimiz o günleri bekliyoruz” diye konuştu.

İnternete ağırlık verdi

Günay Başaran,(DjMilko) evde kaldığı süreci de boş geçirmemeye çalışıyor. Birçok projesi için çalışmalarını sürdüren DjMilko, “Her ne kadar evde olsak da bir şekilde işlerimize devam ediyoruz. Yeni projeler üzerine çalışmalarımı sürdürüyorum. Ayrıca birçok DJ gibi ben de dinleyicilerime internet üzerinden ulaşmaya çalışıyorum. Tabii ki gerçeğinin yerini tutmuyor ama her şeye rağmen bu zor günlerde güzel geliyor” ifadelerini kullandı.

Yeni diziler yolda

Kurtlar Vadisi Pusu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Çukur, Arka Sokaklar, Poyraz Karayel gibi birçok ünlü dizide oyunculuk yapan DjMilko, çok yakında yeni dizilerle tekrardan ekranlara dönecek. Farklı dizilerle ilgili çalışmaların sürdüğünü aktaran DjMilko, şunları söyledi: “Çok güzel projeler var. Türkiye’ye döndükten sonra pandemiden önce olduğu gibi tekrardan dizilerde oynamaya devam edeceğim.”  

‘Pandemiden sonra eğlenceye tam gaz devam’


DJ Milko (Günay Başaran ) kimdir?


05.03.1987 yılında Haskovo/Bulgaristan’da dünyaya gelmiştir. İlköğretimi, Nikola Yonkov Vaptsarov İlköğretim Okulu’nda tamamladı.  Ailesi ile birlikte Bulgaristan’dan, anavatanı Türkiye’ye göç ederek, Gebze’ye yerleştiler. 2018 yılında Türk vatandaşı oldu.  Lise öğrenimini Gebze’de tamamladı. 
2005 yılında kendi organizasyonlarını düzenleyerek DJ’liğe ilk adımını attıktan sonra kendini geliştirerek profesyonel müzik yaşantısına başladı. Bulgaristan, Almanya, İstanbul ve Bodrum’da DJ olarak çalıştı.

Kısa bir oyunculuk eğitimi aldıktan sonra, 2015 yılından itibaren çeşitli reklam filmlerinde, birçok dizi ve sinema filmi projesinde rol almıştır. İlk dizi deneyimini 2015 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan  Kurtlar Vadisi Pusu  ile yaşayan Günay Başaran’ın (DJ Milko) yer aldığı dizi ve filmler aşağıda belirtilmiştir:
 
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (ATV)
Paramparça (Star TV)
Poyraz Karayel (Kanal D)
Makas Filmi (Trt1)
Ölene Kadar (ATV)
Filinta (Trt1)
Oldu mu Şimdi? (Sinema Filmi)
Kurtlar Vadisi Pusu (Kanal D)
Yeter (ATV)
Çukur (Show TV)
Lise Devriyesi (Trt1)
Siyah Beyaz Aşk (Kanal D)
Bizim Hikaye (Fox TV)
Can Evim (ATV)
Arka Sokaklar (Kanal D)
Hep Yek 4 (Sinema filmi)

Anahtar kelime : djmilko (günay Başaran) kimdir, djmilko (günay Başaran)

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi