Ads Area

Tesettür Dış Giyim Şıklığı

Tesettür Dış Giyim Şıklığı

Kadınların günlük hayatlarında daha çok tercih ettiği rahat ve salaş modellerin yanı sıra özel toplantı ve davetler gibi günlerin de vazgeçilmezi olan abiye ve elbiseler, payetli ve pullu gibi seçenekler her yıl olduğu gibi bu sene de dolaplarda yerini alıyor.

 

Spor Tesettür Dış Giyim

 

Son dönemlerde moda ikonu haline gelen çizgili tuniklerin altına tercih edebileceğiniz kot pantolon, penye bir şal sayesinde tesettür dış giyim de rahatlığı kolaylıkla yakalayarak istediğiniz şıklık ve zarifliğe ulaşabilirsiniz. Daha çok gençler arasında yaygınlaşan mom jean modeller ile uzun keten tunikler tesettür modasında yer edinmeye başladı. Krep ve terletmeyen şallar da gündelik hayatlarınızda aradığınız rahatlığı size sunmaktadır.

 

Daha Tarz Bir Görüntü Elde Edin!

 

Hem şık hem de oldukça rahat bir görüntü elde etmek adına bir diğer tercihiniz özellikle yaz aylarında her renk ve kalitede ferace modelleri, kaplar ve en önemlisi de trençkotlar olmalıdır. Boy ve beden olarak bir beden büyük modelleri tercih etmeniz durumunda daha salaş bir görüntü yakalayabilirsiniz. Neredeyse tüm renklerde modelleri olan trençkotlar, astarlı astarsız seçenekleri ile dolaplarda yerlerini almaktadır. Her renk ve bedene uyum sağlayan trençkotlar zamansız parçalar olmakla beraber kot, keten ve kumaş pantolonlar ile kombin yapılması oldukça kolay parçalardandır. Eğer ki trençkot tercih etmek istemiyorsanız birçok ferace ve relax abaya modellerini tercih edebilir ve aradığınız güzelliği burada bulabilirsiniz.


Pul payet detaylarıyla, tüylü eklentilere sahip, kemer ya da kuşaklı siyah ve tüm renklerde birçok ferace her dönemde kullanılabilir. Kabanlarda kaşelerin çeşitliliği ve sıcaklığı daha çok tercih edilirken, renk çeşitleri günden güne artmaya devam etmektedir. Siyah, camel, kahve tonları, zümrüt, taba, kırık beyaz, ekru ve grilerin modası uzun dönemler devam edecek parçalar olarak hanımların dolaplarında yerlerini almıştır. Şişme rugan montlar kış aylarının bir diğer kurtarıcısıdır. Lacivertten yeşile kadar birçok tonu ve kısadan uzuna bütün boy seçenekleri sayesinde kış aylarının vazgeçilmezlerinden biridir.


Çeşitli Tesettür Dış Giyim Modelleri


Yaz aylarında daha çok açık ve astarsız parçalar kullanılırken, kış aylarında ise kaban, şişme rugan montlar ve pardösüler kullanılmaktadır. Balon ve yarasa kollu modeller ile zarif ve şık bir görünüm elde edilir. Çeşitli boy ve beden seçeneklerine uygun parçalar tercih ederek daha modern görüntü yakalanabilir. Tüm beden ve ölçüler için üretilen çeşitli dış giyim ürünleri uygun fiyatlarla alınabilir. Her kesimin zevkine uygun modelleri seçmek artık çok kolay!


https://modamesra.com/tesettur-dis-giyim/


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe