Ads Area

Diş Hekimi Hasta Takip Programı

Diş Hekimi Hasta Takip Programı

Diş hekimlerinin ve bir çok klinigin kurtarıcısı olarak bilinen diş hekimi hasta takip programı sayesinde kliniğinizde bir çok problemin giderilmesini, bir çok sorunun düzene bindirilmesini sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda hastalarınız ile çok daha kuvvetli bir iletişim içerisinde bulunarak onlara profesyonel ve kaliteli bir hizmet sunabilirsiniz. Diş hekimleri için vazgeçilmez olan hasta takip programı birçok konuda sizlere profesyonel destek sunabilmek için üretilmiştir. 

Hasta takip programları arasında ve sektör içerisinde gitgide popüler olan Hekimz hasta takip programı sizlerin her bir anınızda yanınızda oluyor. İsterseniz kliniğinizde isterseniz de evinizde. Nerede istiyorsanız uygulamanızı oradan kolay bir şekilde yönetebilirsiniz. Kullanıcı dostu arayüzü ile karmaşanın tamamen önüne geçiyor. Sunmuş olduğu özellikler ile de sizlerin her bir sorununu veya hastalarınızın takibini çok kolay bir şekilde gidermiş oluyor. 

Diş Hekimi Hasta Takip Programı

Hasta takip programına sahip olduğunuz andan itibaren kazanacağınız özellikler şu şekildedir;

•Klinik yönetiminiz profesyonel bir şekilde ilerliyor. Zira hasta takip programı sayesinde kliniğinizde ne var ne yok bu program aracılığı ile çok kolay bir şekilde yönetim sağlayabiliyorsunuz. Üstelik sadece tek bir kullanıcı üzerinden değil aynı zamanda kliniğinizde çalışan başka personeller var ise onları da programa dahil ederek kliniğinizin yönetimini daha kolay hale getirebilirsiniz.

•Hasta yönetimi Hekimz ile artık çok kolay. Hastalarınıza ait tüm işlemleri tek bir çatı altından sorunsuzca yönetebiliyorsunuz. Geçmişteki hastalarınız ve yeni hastalarınız için program her şeyi kayıt altına alır.

•Hastalarınızın tedavi süreci hakkında her zaman bilgiye sahip olmak istiyorsanız hekimz tamda size göre. Tedavi süreci ve sonrası hakkında tüm bilgileri program içerisinde tutuyor. 

•Randevu özelliği sayesinde yeni hastalarınıza randevu verebilir. Onlarla iletişim içerisinde kalabilirsiniz. İsterseniz program hem size hem de hastalarınıza randevular hakkında bilgilendirme yapabilir.

Sürekli gelişen ve geliştirilen bir yapıya sahip hasta takip programı olduğu için her zaman yeni özellikler ile gelişmiş özellikler ile sizlere hizmet verir. Verilerinizi güven içerisinde saklar, size güven ve kurumsallık sunar. Hekimz için tıklayınız.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi