Ads Area

Dünya Devi Apple’ın Son Devrimi: iPhone 12

Dünya Devi Apple’ın Son Devrimi: iPhone 12

En çok satanlar listesinde olabilmek bir yana; henüz çıkmadan popüler olabilmeyi başaran kaç akıllı telefon vardır bilinmez. Fakat iPhone 12’nin tanıtımı yapılmadan aylar önce merakla beklendiği muhakkak. Tabii bu başlı başına Apple’ın başarısı. Çünkü her bir serisiyle adeta devrim etkisi yaratan Apple’ın müdavimleri üzerinde oluşturduğu kayıtsız bir güven bulunuyor. Kitleler Apple’ın şaşkınlık etkisi yaratacak bir hamle yapacağına öyle inançlı ki; bu da kullanmayı yeğledikleri iPhone 12’yi henüz görmeden sevmeleri için yeterli bir neden. ‘Peki, iPhone 12 kullanımına sunulduktan sonra ne oldu?’ diyebilirsiniz. iPhone 12 özellikleri sayesinde gün içerisinde tüm işlerinizi tek bir tıkla yapabilirsiniz; hem de en kaliteli şekilde. 

Teknolojiye Yön Veren iPhone 12’nin Üstün Özellikleri

Saniyede bir trilyon işlem yapabilen ve devrin en hızlı çipi olan A14 Bionic, iPhone 12’in sınırları zorlayan özellikleri arasında öne çıkıyor. iPhone 12’ye inanılmaz bir işlevsellik katarak gerçek bir kişisel asistana dönüştürüyor. En karmaşık işlerin dahi üstesinden gelmeyi başararak gece moduyla destekli üst düzey kamerası ve son teknoloji grafik işlemcisinin de en büyük yardımcısı oluyor. Bu da daha fazla ışık, renk ve ayrıntı demek. Üstelik 64 GB, 128 GB ve 256 GB’lık iPhone 12’ler arasından yapacağınız tüm seçimlerde 2 Gbps’ye kadar LTE hızına erişebilir, indirme işlemlerinize de en yüksek hızla gerçekleştirebilirsiniz.

Tasarımda En İyiyi Ortaya Koyuyor

Tasarımıyla göz dolduran iPhone 12; 6.1 inç ekranı, 7.4 mm kalınlığı ve 164 gram ağırlığıyla daha ince ve daha hafif. Daha küçük ekranlı ve bu da dahi iyi çözünürlük demek. Üstelik yuvarlaklaştırılmış köşeleri ve ince kenarlıkları ile oluşturduğu geniş ekran tasarımı sayesinde alıştığınız ekran genişliğini yaşamaya devam edebilirsiniz. Üstelik adeta sihirbazlıkla oluşturulan ekran oranına eşlik eden zarif tasarımını destekleyen beş yeni renk seçeneğiyle. Beyaz, siyah, mavi, yeşil ve kırmızının en asil tonlarını sergileyen iPhone 12 ile eşsiz bir tarzın sahibi olabilirsiniz.

Güvenli Kullanım İmkanı

iPhone 12 modelleri sizi cesarete davet ediyor. Cerrahi kalitede paslanmaz alüminyum çerçevesi ve en sağlam cam türü olarak nitelendirilen Ceramic Shield camıyla dört kat daha fazla güvenlik sunuyor. Düşmelere karşı dört kat daha dayanıklı yapısı, aynı zamanda toz, kir ve suya karşı da süper dayanıklı bir akıllı telefona sahip olabilmenizi sağlıyor. Dahası, Super Retina XDR ekran OLED artık parmak izine karşı da korunaklı ve ekranda biriken yağ lekelerine artık elveda diyebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe