Ads Area

Ayşe Ceylan tam kapanmada ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşmaya devam ediyor

Ayşe Ceylan Tam kapanmada İhtiyaç sahiplerinin yardımına koşmaya devam ediyor

2018 yılında Eşi merhum iş adamı Numan Bandırma anısına 6 ilde 26 mahallede 1967 haneye 2 öğün 4 çeşit yemek dağıtan BC aş evini kuran yardımsever iş insanı Ayşe Ceylan , Türkiye tam kapanınca Gezici aşevi araçlarını devreye koydu. Hem Ramazan ayı vesilesi hem de Pandemi döneminde yardıma ihtiyaç duyan ailelerinin sayısının artması sebebi ile 1967 hane ile sınırlı kalmayan Ayşe Ceylan hane sayısını 10.000 üzerine çıkardı.

2017 yılında vefat eden ünlülerin uğrak yeri Façyo Balık Restaurant ‘ın Sahibi Numan Bandırma nın Doğum gününden esinlenerek başlattığı yardım organizasyonunu hızla büyütürken aynı zamanda İhtiyaç Sahibi kadın ve çocuklar için özel bir oluşum kurdu.

Ayşe Ceylan Bandırma İhtiyaç Sahiplerine mahalli idareler ile ortaklaşa yürüttükleri çalışmalar ile ulaşıyor.

Ayşe Ceylan Türkiye nin dört bir yanındaki köy okullarına da kitap bağışlıyor. Tüm dünyayı saran salgın hastalık (covid-19) tedbirleri kapsamında okullar kapanınca 7 Mobil Kütüphane yi de hizmete açtı.

Zeytinyağ fabrikası , otelcilik, uluslararası taşımacılık , gümrük ve Yatırım danışmanlığı yapan Ayşe Ceylan tüm şirketlerinin gelirlerini BC Aşevi ne aktardığını daha önce duyurmuştuk.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid -19 sebebi ile gelirleri düşer diye endişe duyan İhtiyaç sahiplerine, daha çok kapı çalarak ve organizasyonu büyüterek cevap veren Ayşe Ceylan Bandırma’yı tebrik ediyoruz.

Pandemi sebebi ile İzmir de bulunan çiftliğine kapanan hayırsever Ayşe Ceylan işlerini internet üzerinden takip ediyor ve sosyal medya hesabından kızları ile Ev içi aktivitelerini paylaşıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe