Ads Area

İstanbul Teknede Düğün

İstanbul Teknede Düğün

İstanbul teknede düğün organizasyonu her çiftin kurduğu hayallerdendir. Deniz üstünde gerçekleştirilen ve sevdiklerinizle dalgalar üzerinde doyasıya eğleneceğiniz bir düğün için yazımızı inceleyebilirsiniz! İstanbul teknede düğün fiyatları ne kadar? Yemekli ve kiralık tekne organizasyonunun maliyeti ne kadar? Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası bölgelerinde teknede düğün fiyatları nedir? Siz de gemide veya yatta düğün yapmak istiyorsanız tekne organizasyon firmalarını ve sundukları hizmetleri sizler için derledik!

Teknede düğün İstanbul’da pek çok tekne kiralama şirketi bulunmaktadır. Sadece düğün eğlencesi için değil aynı zamanda kına eğlencesi, nişan gibi organizasyonlar için de yat kiralama işlemi yapılabilir. Gemide düğün organizasyonları, şık ve gösterişli görünümleri ile dikkat çekiyor. Ayrıca bu yerler, açık ve kapalı alan seçenekleri ile hem kış hem de yaz düğünleri için uygun. Yatta; düğün, nişan, veda partisi gibi organizasyonlar için bilmeniz gereken her şeyi bu yazıda bulabilirsiniz. Gemide düğün yapmak istiyorsanız İstanbul teknede düğün organizasyonu firmalarından yardım alabilirsiniz. Eğer firmaları ve fiyatları bulmakta zorlanıyorsanız Düğün Yardımcısı üzerinden ihtiyacınız olan bilgileri kolay ve hızlı bir şekilde bulabilirsiniz.


İstanbul Teknede Düğün Fiyatları

Kağıthane, Kadıköy, Fatih ve Beşiktaş gibi çok sayıda semtte yüksek nitelikli hizmet sunan pek çok düğün salonu bulunuyor. Ancak son dönemlerde kiralık teknede düğün organizasyonları çok moda. Bu nedenle çiftler bu konuyu sıkça araştırıyor. “İstanbul teknede düğün fiyatları ne kadar?”, “Yatta düğün gerçekleştirme maliyeti ne kadar?” gibi soruları sizler için yanıtladık.

Avrupa Yakası veya Anadolu Yakası bölgelerinde bulunan firmaların sunduğu, yemekli ve kokteyl gibi farklı konseptlerde organizasyon seçeneklerinden en uygununu seçebilirsiniz. Gemide düğün firmalarının fiyatları, konsepte ve organizasyon türüne göre değişiklik gösteriyor. Bunun yanı sıra alkollü düğün fiyatları diğer organizasyonlara göre daha yüksek maliyetli oluyor. Anadolu Yakası bölgesinde bulunan, Üsküdar Dentur Avrasya firmasına baktığımızda teknede düğün yemekli organizasyon fiyatı 100 TL’den başlıyor. Kadıköy, yatta düğün firmaları da yemekli olarak 85 TL’den başlayan fiyatlar sunuyor. Firmaların güncel fiyatları hakkında bilgi edinmek için DüğünYardımcısı.com üzerinden teklif alabilirsiniz.

Avrupa Yakası

Kiralık teknede düğün gerçekleştirmek isteyen çiftleri rüya gibi bir gün bekliyor. İstanbul Avrupa Yakası teknede düğün firmaları hangileridir? Teknede düğün maliyeti ve konseptleri nelerdir? İstanbul Boğazı, manzarası ile vazgeçilmez mekanlardan biridir. Hem güzel bir boğaz turu yapabilir hem de eşsiz manzaraya karşı muhteşem fotoğraflar çekme imkanına sahip olabilirsiniz. Ayrıca yemekli organizasyon alternatiflerini seçerek teknede yemek seçeneğini de değerlendirebilirsiniz. Teknede küçük organizasyonlar için 30 kişilik tekne veya 100 kişilik tekne kiralama hizmetinden faydalanabilirsiniz. Bunun yanı sıra büyük organizasyonlar için 1000 kişilik tekneleri tercih edebilirsiniz.

Avrupa Yakası bölgesinde bulunan gemide düğün firmaları genellikle Beşiktaş, Fatih gibi semtlerde bulunmaktadır. Buralarda pek çok kiralık tekne, yat ve gemi seçenekleri bulabilirsiniz. Çok sayıda alternatif arasında kararsız kaldıysanız, DüğünYardımcısı.com’da yer alan firmaları inceleyebilir, bu sayede kolaylıkla kararınızı verebilirsiniz.

Joy Tekne Organizasyon

Joy Tekne Organizasyon, İstanbul ilinde yer alan teknede düğün firmalarından biridir. Kiralık teknede; nişan, kına gecesi, bekarlığa veda ve teknede eğlence gibi farklı konseptlere sahip organizasyonlar yapabilirsiniz. Joy Organizasyon, 1000 kişilik geniş alanı ile size deniz üstünde ve dalgalar eşliğinde; düğün, nişan ve söz eğlencesi gibi organizasyonları yapabilme olanağı sunuyor. DüğünYardımcısı.com üzerinden tek tıkla teknede düğün fiyatlarına ve firmaların sundukları hizmetlere ulaşabilirsiniz.

Latilla Yat

Latilla Yat, yatta düğün organizasyonu için uygun olan firmalardan biridir. İstanbul teknede düğün organizasyon firmaları hem yemekli hem de alkollü seçenekleri ile doyasıya eğlenmenize olanak sağlıyor. Latilla Yat, kiralık lüx tekne isteyen çiftler için uygun bir seçenek sunuyor. Hem düğün eğlencesi hem de diğer eğlenceler için uygun olan yatlar ile düğün, kına, balo gibi pek çok tarzda etkinlik yapabilirsiniz. DüğünYardımcısı.com aracılığıyla çok sayıda teknede düğün alternatifi arasından kolaylıkla seçim yapabilir, bu sayede tarzınıza en uygun düğün mekanını tercih edebilirsiniz.

Belyaka Gezi Teknesi

İstanbul ilinde bulunan Belyaka Gezi Teknesi, düğün ve diğer organizasyon çeşitleri için uygun bir alternatiftir. Tekne, yüksek tavana sahip iç mekanı ile düğün organizasyonlarınız için ideal bir ortam sunuyor. Belyaka Gezi Teknesi, 300 kişilik kapasitesi ile misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz bir alana sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

Aden Yat Kiralama

Aden Yat Kiralama, yatta düğün yapmak isteyen çiftlerin ilk aklına gelen isimlerden. Lüks yapısı ve fiyatları ile öne çıkan Aden Yat, doyasıya eğlenmek ve lüksün tadını çıkarmak isteyenler için ideal bir seçenek sunuyor. Ayrıca firma ile anlaşarak dışarıdan fotoğrafçı ve catering firması da getirebilirsiniz. Avrupa Yakası bölgesinde Sarıyer’de bulunan Aden Yat, alkollü menüleriyle de müşterilerine hizmet sunuyor. Tekne kiralama konusunda kararsız kaldıysanız, Düğün Yardımcısı üzerinden çok sayıda seçeneği karşılaştırabilir, bu stresli süreci kolaylıkla atlatabilirsiniz.

Portaxe

Portaxe, İstanbul teknede düğün organizasyonları için popüler mekanlardan biridir ve kalabalık organizasyonlar için uygundur. Teknenin maksimum yemekli maliyeti kişi başı 400 TL, kokteyl maliyeti ise kişi başı 150 TL’dir. Portaxe, şıklığı ve geniş kapasitesi ile kalabalık davetler için uygun olmasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca tekne; yemek servisi, açık-kapalı alan, ışık, ses, sahne sistemleri gibi hizmetlere sahip. DüğünYardımcısı.com aracılığıyla Portaxe hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

İstanbul Teknede Düğün

Anadolu Yakası

İstanbul, Anadolu Yakası teknede düğün organizasyonları için pek çok firma seçeneğine sahiptir. Avrupa Yakası gibi Anadolu Yakası da gözde tekneleri ile karşımıza çıkıyor. Gemide düğün organizasyonları, normal bir salona göre daha maliyetli görünebilir. Ancak her şey dahil tekne kampanya fiyatları ile düğün organizasyonunuzu daha uyguna yapma şansınız bulunuyor. DüğünYardımcısı.com’a özel indirimlerden ve kampanyalardan yararlanmak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Son zamanlarda trend haline gelen yatta düğün organizasyonları, normalin dışında bir konsept arayanların vazgeçilmezi haline geldi. Düğün sonrası after party eğlencesi için mekan arayışı sorununu da ortada kaldıran ve İstanbul ilinde popüler olan teknede düğün konsepti, uzun bir eğlence olanağı sunuyor. Anadolu Yakası için bazı popüler mekanları yazımızın devamında bulabilirsiniz. Konu hakkında daha detaylı bilgi edinmek için DüğünYardımcısı.com’u ziyaret edebilirsiniz.

İncisu Turizm Organizasyon

İncisu Turizm Organizasyon, İstanbul teknede düğün organizasyonları için Anadolu Yakası firmalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle Anadolu Yakası üzerinde yatta düğün mekanı arıyorsanız İncisu Turizm tam da size göre! Düğün, nişan ve kına için yat kiralama arayışındaysanız İncisu teknesi, yemekli ve kokteyl menüleri ile hizmet sunuyor. Tekne ayrıca; after party bölümü, açık ve kapalı alanları ile birlikte ideal bir mekan. Anadolu Yakası Kadıköy’de bulunan İncisu Turizm Organizasyon, gemide düğün konseptine uygun hizmet sunan, yüksek kapasiteli bir firma olarak göze çarpıyor.

Valide Sultan Gemisi

Valide Sultan Gemisi, İstanbul teknede düğün organizasyonları için Anadolu Yakası bölgesinde bulunan gözde teknelerinden biridir. Yatta düğün konsepti için popüler olan bu tekne, gemi kiralama arayışında olanların imdadına yetişiyor. Gemide düğün için firma ile anlaşarak düğün organizasyonlarınızı gerçekleştirebilir ve düşük maliyeti ile birlikte masmavi boğazda sevdiklerinizle vakit geçirebilirsiniz. Boğazda düğün organizasyonları için Valide Sultan Gemisi öne çıkan isimlerden.

Turyol Bosfor Gemisi

Turyol Bosfor Gemisi, gemide düğün organizasyonları için Avrupa Yakası sakinlerinin gözdesi haline gelmiş durumda. Bosfor gemisi; ses, ışık, sahne, teknede gelin odası, dışarıdan fotoğrafçı getirebilme gibi imkanlara sahip. Özellikle kiralama maliyeti uygun olduğu için düğün salonu yerine farklı bir düğün organize etmek isteyenler için ideal. Turyol Bosfor Gemisi hakkında detaylı bilgi almak için dugunyardimcisi.com’un danışmanlık servisini ücretsiz arayabilirsiniz.

İstanbul teknede düğün mekanları; düğün, mezuniyet, bekarlığa veda ve kına eğlencesi için elverişli bir ortama sahip. Her iki yakada bulabileceğiniz popüler teknede düğün mekanlarını sizler için yazımızda bir araya getirdik. Siz de düğününüzü teknede yapmak istiyorsanız DüğünYardımcısı.com’a göz atabilir, düğüne dair merak ettiğiniz her şey için cevap bulabilirsiniz.

 

Düğün Yardımcısı üzerinden tekneleri incelemek için: https://dugunyardimcisi.com/


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi