Ads Area

Simge Pınar, yeni şarkısını dinleyicilerle buluşturdu: “Cevap”

Simge Pınar, yeni şarkısını dinleyicilerle buluşturdu: “Cevap”

Alternatif müzik sahnesinin önemli isimlerinden Simge Pınar, yeni şarkısı “Cevap”ı Universal Music Türkiye etiketiyle bugün yayımladı. Sözleri ve bestesi genç sanatçıya ait olan şarkının prodüktörlüğünü Efe Demiral üstlendi.

Simge Pınar, yeni şarkısını şu sözlerle açıklıyor:

“Cevap, ikinci albümüm "sevgideğer"den paylaştığım ilk tekli. Kafamdaki müziği tam olarak ortaya koyabildiğimiz, beraber çalıştığım herkesin ruhundan bir parça taşıyan, ikinci albüm yolculuğumda bana katkısının çok olduğuna inandığım şarkım. Yoğun gitarlarla bezeli aranjmanı, bu şarkının anlatmak istediğini bütünüyle yansıtıyor: kendimizden başka her yerde aradığımız cevapların aslında içimizde olduğunu.”

Klibin yönetmeni Ece Naz Kızıltan şunları söylüyor:

 “Öncelikle Simge'yle tanıştığım için çok mutluyum. Fikirlerini rahatça anlatıp, hem de bu fikirleri yükseltecek insanları bulmak kolay olmuyor. Tüm ekip arkadaşlarımız canla başla çalışıp bu işin "bizim" işimiz olmasını sağladı. Böyle bir dönemde Ses Tiyatrosu'na girip, koltuklarında oturmak, sahnesine ayak basmak da çok büyülü anlar yaşattı bize. Bu büyünün de klibe yansıdığını düşünüyorum...”

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe