Ads Area

Acun, davalık olduğu Zuhal Topal'a öyle bir şey yaptı ki..

Acun Bombayı Patlattı, Davalık Olduğu Zuhal Topal'a Öyle Bir Şey Yaptı ki


FOX TV ile çalışma hayatını sonlandıran başarılı sunucu Zuhal Topal, Yemekteyiz programı nedeniyle davalık olduğu Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8 ile anlaştı.

Uzun bir zamandır gündüz kuşağında program sunmaya devam eden Zuhal Topal, zam isteği kabul edilmediğini ifade ederek FOX TV ile yollarını ayırma yoluna gitmişti. Uzun bir zamandır hangi kanala transfer olacağı konuşulan sunucu Zuhal Topal, arasının aslında pek de iyi olmadığı TV8'in sahibi olduğu Acun Ilıcalı ile anlaşma sağladı.

ACUN ILICALI TRANSFERİ INSTAGRAM'DAN AÇIKLADI

Başlayacak olan yeni gündüz kuşağında program sunması için Zuhal Topal ile anlaşma sağlayan Acun Ilıcalı, müjdeli haberi de Instagram hesabı üzerinden paylaştı. Topal ile fotoğrafını paylaşan Ilıcalı, 'Gündüz kuşağının başarılı ismi Zuhal Topal artık TV8... Hoş geldin' ifadelerini kullandı.

ACUN ILICALI VE ZUHAL TOPAL ARASINDA NE OLMUŞTU?

Acun Medya ve TV8, FOX ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada programının, TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programından çalıntı bir program olduğunu iddia ederek mahkemeye vermişti. TV8 tarafı kendilerinin olan programlarının orijinal bir içerik olduğuna dair üniversite araştırmasını da ortaya koymuştu. FOX TV ise söz konusu konuyu ana haber bültenine taşımış ve Acun Ilıcalı'nın iddialarını yalanlamıştı.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi