Ads Area

Miss Turkey 2021 birincisi Dilara Korkmaz: Uzun boyun avantajları da var

Miss Turkey 2021 birincisi Dilara Korkmaz: Uzun boyun avantajları da var


Miss Turkey 2021 birincisi Dilara Korkmaz Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’te

Türkiye’nin tescilli güzelleri arasına giren Miss Turkey 2021 birincisi Dilara Korkmaz, Hakan Gence’nin Hürriyet YouTube kanalında yayımlanan programına konuk oldu.

Yarışmanın birincisi olarak bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken Dilara Korkmaz, ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ programında Miss Turkey’e uzanan yolculuğunu anlattı. Korkmaz, birinci olduğunu öğrendiği anda yaşadıklarını “Taç, içimi kıpır kıpır ediyor. Çok mutluyum. Birinci olduğumu öğrendiğimde duygularım o kadar yoğun bir patlama yaşadı ki... Çok heyecanlandım. Bu durumu kendimle baş başa kaldığımda sindirebildim” sözleriyle dile getirdi. 

Güzellik kavramıyla ilgili konuşan Dilara Korkmaz, “Kalbimin güzel olduğuna ve bunun yüzüme yansıdığına inanıyorum. Gözlerimin içinde iyi niyet olduğunu düşünüyorum. Güzel olmak, insanın zekâsı, donanımı ve kendi bedenine duyduğu saygıdan ibaret” dedi.

Uzun boyunun yaşamının bazı dönemlerinde kendisine dezavantaj olduğundan da bahseden Korkmaz, “Ortaokulda arkadaşlarım benden kısaydı. Kamburluk problemim yüzünden pilatese başladım. Onlarla göz teması kurabilmek için eğilip konuşmaya çalışırdım. Ama uzun boyun avantajları da var, dikkat çekiyorsun” diye konuştu. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe