Ads Area

Can Sağlığı ile müziğe sağlık ve sohbeti ekledi

Can Sağlığı ile müziğe sağlık ve sohbeti eklendi


Türk Müziğinin vazgeçilmez radyosu Radyo Alaturka dinleyicilerine kesintisiz müzik ziyafeti sunmanın yanı sıra her Cuma 16:00-17:00 saatleri arasında yayınlanan Can Sağlığı programı ile müziğe sağlık ve sohbeti de ekleyerek, dinleyenler için keyifli ve unutulmaz bir saat sunuyor.

Programda, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Aydın Arslan her hafta bir konu başlığı ile dinleyicilerin sağlık soru ve sorunlarına cevap veriyor. Üsküdar Musiki Cemiyeti kökenli olan Aydın Arslan, seçtiği repertuarı eşliğinde kendi uduyla çaldığı şarkılarla dinleyicilerden tam not alıyor.

Programa her hafta İstanbul Üniversitesi Itrı Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Öğretmeni Emre Işık da gitarı ve şarkıları ile eşlik ederken, aynı zamanda programın moderatörlüğü üstlenen Radyo Alaturka Genel Yayın Yönetmeni Beyza Koç da düetler yapıyor.

Sağlık, sohbet ve müziğin bir arada olduğu ve dinleyicilerin hem sağlık sorunlarına cevap aldığı hem de Türk Sanat Müziği’nin en özel nağmelerine eşlik ettiği Can Sağlığı programı, Radyo Alaturka’nın kaçırılmaması gereken programlarından biri… 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi