Ads Area

Cristiano Ronaldo ve CZN Burak ortak oluyor! Teklif Ronaldo’dan geldi

Cristiano Ronaldo ve CZN Burak ortak oluyor! Teklif Ronaldo’dan geldi

Restoran zinciri sahibi olan Türk aşçı Burak Özdemir, Cristiano Ronaldo'dan ortaklık teklifi aldığını açıkladı. Burak Özdemir, "Cristiano Ronaldo ağabey ile görüşme halindeyiz. Bana 'İngiltere'ye gel' dedi. Bana o ısrar etti" diye konuştu.

İspanya La Liga dünyada tanıtım ve pazarlama faaliyetlerine destek olması amacıyla anlaştığı 100'den fazla sosyal medya fenomeninden biri olan Burak Özdemir, La Liga'nın davetlisi olarak gittiği Madrid'de açıklamalar yaptı.

“ORTAK PROJELER YAPALIM”

Türk şef, La Liga ile olan ilişkisini "Gıda evrensel olduğu için futbol da evrensel. La Liga bana ulaştığında 'Burak sen yaptığın yemeklerle dünyanın dört bir tarafına Türk mutfağını tanıtıyorsun. Biz de İspanyollar olarak futbolla ünlüyüz, futbolu çok seviyoruz. Bu ikisini birleştirelim, ortak projeler yapalım.' dediler" sözleriyle anlattı.

“BANA O ISRAR ETTİ”

İngiltere'den Manchester ile de görüştüğünü vurgulayan Özdemir, “Cristiano Ronaldo abi benim arkadaşım. Kendisiyle Dubai'deki restoranıma geldiğinde tanıştık. Bana o ısrar etti. 'Burak İngiltere'ye gel.' dedi. Görüşme içerisindeyiz. İnşallah yakında orada da bizi görebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe