Ads Area

Modern erkeklerin tercihi; XLASE

Modern Erkeklerin Tercihi Xlase
Kıl problemi yalnızca kadınlar için değil erkekler içinde oldukça can sıkıcı bir durumdur. İstenmeyen tüyler ve bu tüylerden kurtulmak için ise en sık başvurulan yöntem lazer epilasyonlardır. Erkeklerde kıllanma sorunları sırt bölgesi yoğun olarak görülmektedir. Bir çok erkek bu durumu dert ederek çözüm arayışına girer. Aslına bakıldığında çözümü oldukça basittir. Tüy dökücü kremler veya ağda ile uğraşmaya gerek olmadan Xlase acısız diode lazer epilasyon ile kökten çözüm elde edilebilmektedir. Özellikle yaz aylarında deniz veya havuza girerken istenmeyen tüyler özgüven eksiliğine bile sebep olabilir. Bu durumlarla karşılaşmamak için yeni nesil acısız lazer epilasyonlar ideal bir çözümdür.


Acısız Lazer Epilasyon Deneyimi


Lazer epilasyon nedir? veya Nasıl yapılır? soruları kadınların aşina olduğu sorulardır. Fakat bu durum erkekler için değişkenlik gösterebilir. Geçmişe dönüp bakıldığında lazer epilasyonlar lekelenmeye ve acıya sebep olabildiği görülmektedir. Xlase Lazer ,gelişen buz başlık teknolojisi ile birlikte tüm bu sorunları ortadan kaldırılmıştır. Avrupa’nın en çok tercih edilen epilasyon ürünü olan Xlase Lazer, acısız bir işlem uygulamaktadır. Bir çok lazer epilasyona şimdiden fark atmayı başarmış olan Xlase lazer hem kadınlar hemde erkekler için
üretilmiştir. En sık tüylerin olduğu bölgelerde dahi seans uygulamaları ile çözüm sunabilmektedir. Acısız lazer dendiğinde akla ilk gelen isim olan Xlase 2800 watt. gücü ve saniyede 10 Hz atış hazıyla kısa sürede etkili ve kesin sonuçlar vermektedir. Seans sayısı kıl kök ve tiplerine göre değişkenlik göstermektedir. 4 ile 6 arasında değişkenlik gösteren seans sonrasında uygulanan bölgede ki tüm tüyleri gidermektedir. 25 dakika gibi kısa bir süre içerisinde seanslar sorunsuz olarak tamamlanmaktadır.

Modern Erkeklerin Tercihi Xlase


4 Mevsim Lazer Uygulaması


Geçmişte lazer epilasyonlar ile ilgili en büyük sorunlardan biri yaz aylarında yaptırılmamasıdır. Yaz aylarında lazer epilasyonun lekelenmeye sebebiyet verdiği için yaz aylarında lazer epilasyon yaptırmak tavsiye edilmemekteydi. Xlase lazer ise dört mevsim uygulanabilecek şekilde tasarlanmıştır. Yaz kış fark etmeksizin uygulanabilen xlase acısız diode lazer uygulaması herhangi bir lekelenmeye sebebiyet vermemektedir. Erkek epilasyon için her ayrıntının düşünüldüğü lazer cihazı 12 yaşından büyük herkese uygulanabilmektedir. Bu aşamada kıllanmanın şekli ve boyutu da ayrıca önem taşımaktadır. Klasik lazer seçeneklerinde oldukça farklı olarak üretilmiş olan Xlase lazer ince tüylerde bile etki gösterebilmektedir. Konforundan vazgeçmeden ve her daim bakımlı olmak isteyenlerin gönlünü fethetmeyi başarmıştır.

Diode Lazer İle Acısız Deneyim


Diode lazer uygulaması kadın ve erkeklerin sıklıkla tercih ettiği bir uygulamadır. Acısız lazer uygulaması olması sebebiyle gerek işlem sırasında gerek işlem sonrasında memnuniyet alınmaktadır. Erkek epilasyon için oldukça uygun olan diode lazer kalın tüylerde oldukça etkilidir. Erkek epilasyon da en çok ihtiyaç duyulan yüz, sırt ve kol bölgelerinde kullanılması uygundur. Seans sayısı kıl tipine göre değişkenlik gösterirken seans süresi 45 dakika civarındadır. Buz başlığı sayesinde 4 mevsim acısız uygulanabilir olması tercih edilmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Özellikle erkek epilasyon denildiğinde en çok akla gelen sırt bölgesinde ki kesin ve kalıcı sonuçları inanılmaz derecede fazladır. Kendini daha iyi hissederek özgüvenini yükseltmek isteyen erkeklerin bir numaralı tercihi olan diode lazer cilt yüzeyinde herhangi bir lekelenmeye sebebiyet vermemektedir.  İşlem sırasında kullanılan soğutma sistemi acı eşiği düşük olan kişiler için oldukça uygundur. İşle sırasında minimum acı ile yüksek performans kullanılmaktadır. 810 nm dalga boyutuna sahip olan diode lazer, erkek epilasyon seçeneklerinin başında gelmektedir. Vakitten tasarruf ederek lazer epilasyon yaptırmanın en keyifli yolu olan Diode lazer koyu renk dahil tüm cilt tiplerinde uygulanabilmektedir.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi