Ads Area

Sevda Erginci: Elkızı güçlü bir kadın hikayesi!

Sevda Erginci: Elkızı güçlü bir kadın hikayesi!

FOX’un cumartesi günü ekran yolculuğuna başlamaya hazırlanan yeni dizisi “Elkızı”nın yeni tanıtımı yayınlandı. Yoğun ilgi gören tanıtımda Ezo’nun:“Soyadımı katil babamdan aldım ama insanlığımı annemden, ben annemin kızıyım” demesi sosyal medyada çok konuşuldu.

Sevda Erginci: Elkızı güçlü bir kadın hikayesi!


“Elkızı”nda Ezo karakterine hayat veren Sevda Erginci, “Elkızı’nı izleyenler; aşk, intikam, hırs ve entrika bulacaklar. Dizi; başına ne gelirse gelsin bunun karşısında ezilmeyip güçlü duran bir kadın olan Ezo’nun ezilmeyi kabullenmeyip intikam almasını konu alıyor. Öte yandan dizide bir ötekileştirme de var. Buda Türkiye’de çok rastlanan birşey; kendi kanından olmayan çoğu zaman ötekileştiriliyor. Bizde seyirciye bu ötekileştirmeyi acıklı bir şekilde izleteceğiz” dedi.

Ezo’nun acı dolu hayat hikayesini ekranlara taşımaya hazırlanan dizide Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Alayça Öztürk, Fırat Doğruloğlu, Nur Yazar, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper gibi başarılı isimler rol alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi