Ads Area

Maksat muhabbet programının yeni konuğu Buğra Kılıçarslan oldu

Maksat muhabbet programının yeni konuğu Buğra Kılıçaslan oldu

Her geçen gün önemli bir izleyici kitlesine hitap eden Maksat Muhabbet programı Ünsal Yörür moderatörlüğünde devam ediyor. Programda işlenen tüm konular herkese örnek olabilecek türde ele alınıyor ve aynı zamanda keyifli anlar yaratıyor. Ünsal Yörür’ün Rumeli TV stüdyolarında hazırlamış olduğu bu keyifli programı yeni konu Buğra Kılıçarslan oldu.

Buğra Kılıçarslan sahip olduğu özel kişiliği ve vizyonel yapısı ile Maksat muhabbet programına büyük bir renk kattı. Bu programda işlenen konuların ana teması mankenlik, sinema ve dizi üzerineydi. Bu sektöre yeni giriş yapan Buğra Kılıçarslan başarılı bir model ve Oyuncu olabilmek adına ne tür Yollar izlediğini açık gönüllülük ile Ünsal Yörür’e anlattı.

Maksat muhabbet programının yeni konuğu Buğra Kılıçaslan oldu


Genç yaşına rağmen bugün büyük bir sigorta şirketinde üst düzey yöneticilik yapan Buğra iş yaşamında kendi için koymuş olduğu hedeflere ulaşmışa benziyor. Fiziksel görünüşünün ona sağladığı avantaj ile artık mankenlik ve dizi sektöründe ben de varım diyor. 

Hayatının her alanında eğitime inanan ve güvenen Buğra bu işe başlarken de çok iyi bir eğitim alarak başarılı ve sağlam bir adım atmak istiyor. Beykent Üniversitesi Radyo ve televizyonculuk mezunu olan genç isim Ünsal Yörür ile yaptığı programda eğitimli ve kaliteli kişiliği ile fiziksel görünümünün artılarını da kullanarak bir gün dünyaca ünlü bir model olabileceğinin sinyallerini veriyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe